Årets juletre

Juletreet våres består av mange forskjellige julekuler. Noen har jeg lagd selv, noen har jeg kjøpt og andre har jeg fått. Jeg liker alt sammen og jeg føler at årets juletre er veldig meg. Med litt nagler, svart og sølv på noen kuler og figurer, jul og gull på andre kuler. Så i dette innlegget tenkte jeg dere skulle få en nærmere titt på hva som faktisk henger på juletreet. Så la oss ta en titt på noe av pynten på juletreet.

Når det kommer til jul så liker jeg veldig mye forskjellig. Det er jo så mye pent å få av juletrepynt så det er faktisk umulig for meg å bare velge én stil. Mange har en stil på juletreet og det er utrolig nydelig. Med kun hvite julekuler og englevinger eller bare sølv/gull julekuler, men det klarer ikke jeg. Det er så mye jeg liker og vil ha på juletreet. Jeg tror at hvis jeg skulle klart å hatt et tema juletre så måtte jeg hatt 3 juletrær sånn at alle mine idéer kunne vært på hvert juletre.

Det er julekuler som betyr ekstra mye for meg og som har en helt annen verdi for meg enn de andre. Blant annet kulen med “Oliver” på. Han er ikke lengre i livet mitt fordi det er xen min sin hund, men han vil aldri forlate hjertet mitt. Så derfor har jeg en julekule med navnet hans på. En liten del av han vi alltid være med og feire jul her med meg.

Og så er det den svarte julekuler med bling. Denne julekuler kjøpte jeg på Hadeland sammen med mamma. Vi hadde vunnet et gavekort hver på 2000,- så det ble en skikkelig koselig tur dit for et par år siden. Dette var en av de tingene jeg kjøpte og det er noe av det fineste som henger på juletreet.

I tillegg er det en julekule til som betyr mye for meg og det er den med et bilde av en nisse på. Dette er en julekule som jeg har fått av svigerinna mi og familien. Hun har lagd den så den betyr også mye for meg. Også er det jo et nydelig bilde av en kjempe søt nisse. Jeg er jo veldig glad i disse nissene så det gjør den jo enda finere.

Så på dette juletreet henger det altså veldig mye fint som betyr mye for meg. Med en historie bak eller minne om noen. Det er altså mitt juletre og litt fakta bak. Ønsker du å se mer jul fra meg så kan du følge bloggen på facebbok HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg