Årets forbilde?

Den siste tiden har jeg ikke vært helt i form. Med depresjon, angst, sorg og fibromyalgi så har det blitt mye å bære på. Dagene føles tyngre enn før og det er vanskelig å puste til tider. MEN for å ikke synke langt inn i mørket så er det én ting som har hjulpet meg.

Broren min Frode og hans kone har vært igjennom mye. De har aldri gitt opp selvom det har vært mange mørke stunder. Hver gang livet har slengt noe mot dem så har dem kommet seg på beina igjen. Den styrken jeg har sett i dem er helt unik. De står sterke sammen når det er som mørkest rundt dem, som et sterkt lys som skinner av håp.

Dette er min familie og jeg er så glad i dem. Jeg tror at sammen kan dem overvinne alt! Den styrken og det håpet er det jeg tenker på når jeg ikke har det bra. Det har hjulpet meg så mange ganger. Det er vanskelig å forklare, men det er som om jeg finner det lyset når jeg tenker på dem.

Disse to menneskene betyr utrolig mye for meg. Jeg vet jeg kan snakke med dem om det skulle være noe. Jeg føler meg alltid velkommen hos dem. I tillegg har jeg sett at de er helt utrolig foreldre som alltid er der, trøster, tuller og ler. De tenker alltid på andre og har hjerter av gull. Vis de ikke er gode forbilder så vet ikke jeg! Jeg syns dem er helt fantastiske mennesker tvers igjennom. Uerstattelige, omsorgsfulle, omtenksomme, flotte, god, herlige og varme mennesker.

Så vis jeg skulle dele ut en pris for årets forbilde så ville det uten tvil blitt Ida og Frode. Det finnes ikke bedre forbilder i mine øyne!

2 kommentarer
    1. Helt enig. Kjenner jo bare Frode, men det jeg har fått med meg den siste tiden må de være helt unike. Både som personer og familie. 🌹🌹🌹

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg