Ansiktspleie

Reklame | Lyko

Jeg har prøvd ut et nytt produkt fra Camilla Pihl. Det er et veldig bra produkt som sitter bra, men jeg si at denne ansiktsmasken ikke er så bra til å sette øverst på min liste over favoritter. For selvom den satt bra og var behagelig å ha på så var det noen ting ved den jeg ikke likte fult så godt. Noen vil nok kanskje være uenig med meg her, men jeg likte ikke at den var delt i 2 deler. En del til over øynene og nesen, en del til over munnen gjorde det bare så knotete å sette den på. Godt mulig at det var det som måtte til for at masken skulle holde seg bra og være lett å ta på, men for meg dro dette ned. I tillegg syntes jeg den gjorde huden klissete etter å ha brukt den. Så dette produktet falt ikke helt i smak for meg. Som sagt er dette smak og behag.

Camilla Pihl facemask

Over her ser dere altså produktet i testet ut, men dette er jo kun et produkt fra Camilla Pihl som jeg ikke likte. Det er jo andre produkter som virkelig har falt i smak. For som dere vet har jeg jo testet ut flere produkter og jeg har funnet noe favoritter fra samme merket. Så her er de produktene jeg virkelig elsker.

Camilla Pihl eyes//Camilla Pihl unicorn//Camilla Pihl peel off

Her er det jo flere produkter som er kjempe bra og som jeg gjerne anbefaler videre. For jeg ville aldri anbefalt noe jeg ikke liker. Over her får dere gode produkter som jeg tror du kommer til å elske. F.eks. en fantastisk peel off maske som man ikke trenger å bruke mye av. Den holder lenge og er utrolig bra. Huden føles fantastisk ut etter å ha brukt den. Også sheet mask som en enhjørning. Camilla Pihl har også andre sheet masks i lignende motiver, men denne er den eneste jeg har prøvd (foreløpig). Siden jeg likte den så godt kommer jeg definitivt til å prøve ut flere. Det hjelper jo at det er så utrolig søte også da.

Så det er mine favoritter som jeg har prøvd ut fra Camilla Pihl. Selvsagt er det mye jeg ikke har prøvd ennå, men man kan jo ikke prøve alt mulig på en gang. I tillegg vet dere jo at jeg har falt for Glöd sine produkter også. De finner du under her.

Glöd Sheet mask//Glöd face Scrub

Den ansiktsmasken er jo helt fantastisk. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: det er min absolutt favoritt ansiktsmaske. Ingen andre jeg har prøvd har kunnet måle seg med denne. Så den er jeg veldig fornøyd med. Samme gjelder skrubben. Jeg bruker den i dusjen, etter å ha vasket fjeset. Da får jeg et silkemykt resultat, et resultat jeg ikke har hatt før. Disse er derfor mine absolutt favoritter for tiden. Alle produktene kan du klikke på bildet eller linken under for å komme til og handle seg. Har du ikke prøvd dem så er de absolutt å anbefale.

For hvem vil vel ikke kose seg etter en lang dag, med hjemmespa? Ha føttene i fotbad, putt på en ansiktsmaske og nyt en film, en bok eller musikk. Ja, hva enn du måtte ønske. Bare senk skuldrene og skjem deg bort.

Følg bloggen på facebook HER for flere anbefalinger og mye annet spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg