Animetegninger før og nå

Før var jeg veldig glad i å tegne anime og manga. Jeg fant alltid noen bilder fra nettet og tegnet etter dem. Altså det samme jeg gjør nå bare at jeg tegner portretter og ikke så mye anime lengre. Faktisk begynner det å bli en god stund siden jeg sist tegnet anime, men jeg har spart på tegninger helt tilbake fra 2008. Så jeg tenkte det kunne være gøy å se på noen av tegningene jeg har samlet på og så skal jeg prøve å tegne en lignende tegning og legge med den på slutten av dette innlegget.

Først vil jeg bare si at jeg tegnet så å si ikke noe annet enn anime da jeg var yngre. Nå har jeg ikke tegnet det på mange år og er nok litt rusten når det kommer til den type tegning, men vi får se hvordan det går. Først kan vi ta en titt på mine gamle tegninger.

Som dere ser så tegnet jeg bare med penn. Det har jeg sluttet med. Nå tegner jeg bare med blyanter fordi jeg tegner portrett og ikke noe annet. Så derfor tenkte jeg å bruke blyant til å tegne anime. Som dere også ser så var jeg veldig glad i å fargelegge, men det har jeg også sluttet med. Grunnen til det er fordi jeg syns ikke det er noe gøy å fargelegge og når jeg tegner portrett så trenger jeg heller ikke det, men siden jeg skulle prøve å tegne slik jeg gjorde før så tok jeg frem farger. Så la oss se hvordan det gikk.

Grunnen til at jeg tegnet med blyant og ikke penn er fordi jeg ikke har en slik penn å tegne med lengre. Når de jeg tegnet med sist ble tomme så valgte jeg å ikke kjøpe dem igjen, heller tegne med blyant. Resultatet hadde nok blitt enda bedre med penn, men akkurat nå var dette det jeg fikk til. Absolutt ikke perfekt, men jeg syns allikevel ikke det var dårlig. Og viktigst av alt var det gøy å tegne anime igjen. Ikke det jeg er flinkest til, men fortsatt gøy. Kommer jeg til å begynne og tegne anime igjen? Mest sannsynlig ikke.

Hva syns dere? Forbedring fra tidligere tegninger eller var jeg bedre før?

Følg bloggen på facebook HER for flere tegninger og mye annet spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg