Akkurat en sånn dag jeg trengte nå

Det har jo vært sinnsykt vanskelig å gjøre noe som helst i det siste, men i dag våknet jeg i ganske grei form. Det er så rart å leve sånn. I går var jeg så sliten at jeg så vidt klarte å få lagd noe middag og i dag har jeg startet på oppvasken. Jeg håper at jeg i allefall får vasket alt sammen i løpet av dagen. Jeg har kommet halvveis og da måtte jeg ha en pause.

Det er så lett å tenke at man kan skylde av etter middag, men når mannen er syk og jeg har stått å lagd måten så er det ingen av oss som orker det. Derfor bruker jeg muligheten når jeg orker til å gjøre mest mulig. Det er jo ikke noe koselig for noen av oss å bo oppi masse oppvask. Heldigvis er det mest oppvask som er rot og ikke masse annet rart. Det er faktisk overraskende lite på gulvet, men nå går jeg jo alltid å plukker opp søppel fra gulvet vis det er det. Alt annet har jeg et fint system på. Så jeg vet alltid hvor jeg har tingene mine. Litt orden må man jo ha når man ikke orker så mye i perioder.

Men så får jeg jo sånne små innfall hvor jeg allikevel må bruke energi jeg ikke har til å lage noe godt. I går kveld gikk jeg inn til samboeren min med disse på bildet over. Det er tacolomper med ost og skinke. Det er jo enkelt å lage og vi hadde 2 lomper igjen etter taco. Så jeg tenkte at det ville smake godt med ost og skinke inni dem. Det gjorde det!

Eller så har jeg også brukt taklamper til quesedilla. Da tar jeg ost og tannkjøtt inni tacolompe. Ved siden av har jeg rømme og hjemmelaget guakomole. Jeg finner alltid på noe nytt og samboeren min blir like glad hver gang. Det er så koselig å stå og lage mat til noen som setter pris på det.

Men nå tror jeg at jeg skal krabbe meg tilbake på kjøkkenet, få ordnet litt med denne oppvasken og lagd meg litt mat for nå begynner jeg å bli litt sulten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg