5 ting jeg misliker

Å fy søren! Jeg er bare nødt til å skrive om ting jeg hater. Listen er nok veldig lang, men det er ting som er ganske mye verre enn andre ting. Så jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om de aller verste tingene jeg vet om. For vis jeg skal sitte her å skrive liste om alt som irriterer meg så kommer dette innlegget til å bli ganske langt og folk kommer til å kjede seg i hjel. Men om du kjenner deg igjen eller kanskje har andre ting du syns er irriterende eller som du hater så kom gjerne med en kommentar. Jeg vil gjerne høre!

1. Smatting

Når jeg sitter på en restaurant eller noe så har ikke jeg lyst til å høre at du på bordet ved siden av meg prater med maten i munn eller bare generelt smatter, men det verste jeg vet er folk som smatter på TV eller YouTube. Da blir jeg rett og slett kvalm. Akkurat her syns jeg veldig synd på min samboer som har munnen igjen, men lager mye lyd når han spiser allikevel. Det går greit når jeg spiser, men så fort jeg er ferdig så blir jeg gal av å høre det. Han er jo verdens herligste og jeg håper han vet at det ikke har noe med han å gjøre, men at hodet mitt har fått det for seg å klikke i vinkel for disse lydene. Det er faktisk bare i de senere årene at det har begynt å irritere meg. Vis ikke hadde jeg gått fra vettet for lengst med en storebror som rett og slett ikke klarer å spise uten å ha åpen munn. Jeg tror det kommer av at psyken min har vært ganske ille de siste årene også så den har lagd nye problemer oppå det hele. Det er jo bare helt supert… eller ikke!

2. Dytting

Når noen dytter meg fordi dem ikke kommer fort nok frem i butikken eller i gågata da blir jeg sur. Det går an å være litt mindre egoistisk og faktisk tenke på de som er rundt deg også. Folk kan ha smerter i ryggen eller i beina som kan gjøre et enkelt dytt ganske vondt for dem. Uansett går det an å vente eller spørre pent om å komme forbi i stedenfor å dytte seg frem som en huleboer. Du er ikke den eneste her i verden!

3.  Vond lukt

Når folk på bussen eller i butikken lukter vondt og man ikke klarer å puste uten å føle at man må kaste opp så er det ganske kjipt å sitte på setet bak den personen eller at personen kommer rett foran deg. Vis du vet at du lukter vondt så ta deg en dusj. Så enkelt er det. Jeg og samboeren satt på bussen og så kom det en mann som satt seg foran oss. Han luktet blanding av alkohol/oppkast, røyk og skikkelig vond parfyme. Det var så intens lukt at jeg som satt på den andre siden luktet det (vi satt helt bakerst i bussen). Det er ikke akkurat noe hyggelig. Jeg har også sittet rett bak en som luktet sånn sur svettelukt at jeg bare måtte måtte gå å sette meg et annet sted. Jeg syns jo synd på mennesker som går rundt og lukter vondt. Kanskje de ikke vet engang, men det er absolutt ikke noe godt for dem rundt heller. Man kan jo ikke bare gå bort til en person og si “unnskyld, men du lukter litt vondt”.

Så er det disse offentlige toalettene som dem setter ut på festivaler og sånt. Det lukter jo verre enn utedassen jo! Det er så ufyselig på sånne doer så jeg klarer ikke å gå inn dit. Hva i alle dager gjør folk inni dem!? Æsj!

Også er det mat som har ligget litt lenge i kjøleskapet og blitt dårlig uten at jeg har sett det. En melkekartong med sur melk man må åpne og skylde. Fysj det er det verste jeg veit! Jeg prøver derfor å gå igjennom og rydde kjøleskapet med gjevne mellomrom.

4. Brus uten kullsyre

Det er så ekkelt. Jeg drikker ikke opp resten av brusen om den ikke har kullsyre igjen. Det smaker jo ikke noe godt i det hele tatt. Det blir som ei søt og ekkel smak jeg rett og slett ikke takler. Da er det bedre å ta litt mindre i glasset eller rett og slett bare kjøpe 0,5l flaske så man slipper det problemet. Allikevel går jo kullsyren ut av flaska etter at jeg har åpnet den og det er jo irriterende. Derfor er jeg blitt veldig glad i sodastream maskinen for kullsyren i den brusen holder seg faktisk litt bedre.

5. Kroppspress

Er det noe jeg hater mer enn noe annet i hele verden så er det kroppspress. At små jenter skal føle seg stygge fordi dem ikke er tynne nok, stor nok rompe, timeglassfigur, for stor nese, fregner, krøller osv. Det gjør meg så trist! Jeg blir så forbanna på hvordan vi mennesker setter utseendet høyere enn personlighet og gode gjerninger. Jeg har så lyst til å banne, men jeg skal la være. Det er bare så urettferdig at unge jenter føler seg stygge fordi verden har gitt oss et bilde på hvordan er perfekt kropp skal se ut. Det er jo ned til hver minste lille detalj på kroppen. Det er jo absolutt ikke riktig at jenter skal gå rundt og tro at dem ikke er bra nok fordi dem har litt ekstra fett på magen eller litt for lite lår. Jenter overalt klager over noe dem ikke er fornøyd med og mange har komplekser som de hater ved sin egen kropp. Det er mye snakk om operasjoner og fake både her og der. Kan ikke jenter få lov å være seg selv og være normale? Jeg har mye ekstra på kroppen, men jeg kan stolt si at jeg har ikke fikset på noe og jeg er fornøyd med det valget. Vis det er noe jeg skal fikse på så er det med kosthold og trening. For jeg er født med denne kroppen og det er den jeg er. Å fikse på noe ved den ville vært å ta bort noe av meg og det vil jeg ikke. Det er alt for mye press på jenter og utseendet. Jeg håper det snur og det er ikke bra for noen!

Ja, det var 5 ting jeg misliker. Er du enig eller har du andre ting som kanskje du syns er verre? Fortell meg i kommentarfeltet her bloggen eller på bloggen sin Facebook side.

Linken til Facebook siden får du Her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg