4 ting jeg trenger på kjøkkenet

Siden jeg er så glad i å bake og lage mat så har jeg en del kjøkkenutstyr. Kanskje det er kjøkkenutstyr som du ikke har, kanskje er det utstyr som du bruker mye. Jeg har hvertfall plukket ut 4 ting som jeg har på kjøkkenet mitt og som jeg syns er veldig nyttig. Så i dette innlegget skal jeg ikke bare vise dere disse fire tingene, men jeg skal også fortelle hvorfor jeg syns dette er veldig viktig å ha på kjøkkenet om man liker å bake så mye som meg. Her kommer fire ting jeg har plukket ut som jeg bruker ofte.

Formfett syns jeg er viktig å ha slik at man slipper å bruke bakepapir i kake og brødformene. Med dette formfettet så får man fine brød og kaker uten at bakepapir ødelegger formen. Dessverre har jeg ikke fått brukt denne ennå fordi jeg var så smart å satt den bak masse annet og derfor har jeg glemt den helt bort, men den kommer til å bli brukt mye fremover. Når jeg gikk på videregående og jobbet som konditor så ble dette brukt ganske ofte. Derfor har jeg blitt veldig glad i å bruke det og vet at jeg kan bruke det. For ikke alle vet at dette å få tak i. Jeg kjøpte det på MENY så det er jo ganske lett å finne i butikkene. Om du ikke allerede vet det så kan du sjekke bakeavdelingen i din nærmeste butikk. Du finner det nok og du vil ikke angre på at du har kjøpt det. Når jeg brukte det på skolen og jobben så gjorde det bakingen mye enklere.

Palett bruker jeg også en god del. Den er så kjekk å smøre kremen jevn i en kremkake. Og fordi den går litt opp som en stekespade så er den mye enklere å bruke enn en kniv. Vi hadde helt flate (mye lengre) på skolen og der jeg jobbet, men jeg liker best å bruke de som er bøyd. Jeg føler jeg har bedre kontroll på det jeg driver med når jeg bruker denne typen Palett. Også er det veldig lett å bruke når man skal blande krem og syltetøy i kremkaker. Da tar man bare krem og syltetøy på sukkerbrødet og blander de forsiktig sammen før man smører det utover. Veldig enkelt med en av disse. Også er dem veldig kjekke å ha når man skal smøre rundt kakene også. Det blir jevnt og man har mye mer kontroll enn med en kniv. Så hvis du liker å bake kaker så er disse absolutt å anbefale.

Skrape er den ene tingen jeg ikke kan leve uten. Disse små plastskrapene gjør livet mye enklere på kjøkkenet. Denne er mye bedre enn en slikkepott når du skal ta ut krem, røre eller deig fra en bolle. Den gjør det også veldig enkelt å rengjøre en bolle etter å ha brukt den til gjærbakst. Man bare venter til deigen har tørket og elegant skraper det løs. I tillegg er denne ekstremt bra å bruke når man skal dele opp deigen. For jeg er så redd for å lage riper og hakk i benkplanten når jeg skal dele med kniv. Med denne slipper du å tenke på det. Den lager ingen riper i benkplanten av å kutte deigen og det er jo helt supert. Så denne lille skrapen har jeg virkelig hatt nytte av.

Slikkepott er det siste jeg vil vise dere. For når ei skrape er for stor så bruker jeg alltid en liten slikkepott. f.eks når jeg skal fylle en sprøytepose. Den er jo også veldig kjekk å bruke når jeg skal skrape ut sjokoladesmør fra kjelen. Så slikkepotter har jeg noen av, i forskjellige størrelser. Alt til sitt bruk. Man kan trygt si at jeg er litt i overkant glad i å bake og jeg har et system på alt jeg eier. Mye av det jeg har finner man kanskje ikke i et hjem der man ikke er så opptatt av å bake, men hvis man baker i det hele tatt så mener jeg at dette er absolutt nødvendig å ha i hjemmet sitt.

Etter å ha lest om disse tingene, ville du ha skaffet deg noe av dette? Og hvis du allerede har det så fortell meg gjerne i kommentarfeltet.

Og vil du se flere slike type innlegg og mye annet spennende så følg gjerne bloggen på facebook HER. Ikke gå glipp av alt det spennende som er i ferd med å skje på bloggen. Et nytt år og nye mål for bloggen. Dette året vil jeg ta bloggen til nye høyder og jobbe mye mer med den. Så det er mange idèer og mye som allerede er planlagt. Følg med!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg