30 åringen

En liten feiring på samboeren min ble det. Ikke akkurat sånn jeg hadde håpet for 30 års dagens hans, men en veldig fin dag har det allikevel blitt. Og jeg har faktisk klart å holde det hemmelig at moren hans skulle komme en tur. Litt overraskelser må man jo få på en så stor dag som han har i dag. Ikke hver dag man fyller 30 år. Så her får dere et par fine bilder fra dagens lille overraskelse.

Moren hans hadde malt 2 nydelige malerier til samboeren min. Det er et maleri av han og et maleri av dyrene han har hatt. Så flotte og utrolig detaljerte malerier. Nydelige gaver som han kommer til å ha mye glede av fremover. Også ble det et koselig møte med moren hans, selvom det ikke ble så lenge. Det var jo ganske kaldt ute og vi er jo midt oppe i en pandemi, så det er jo ikke så enkelt å feire sammen. Forhåpentligvis vil vi treffes igjen snart og det er også planen.

Utenom et koselig besøk av moren hans så har vi sittet og spilt Monopol, tatt en liten kjøretur og spist hamburger. Vi har også sett på Brannkamp, selvom den ikke gikk så bra. I det minste har vi gått en veldig fin dag sammen. Nå skal vi fortsette å se på Lucifer fordi det begynner å bli så spennende. Jeg tenkte bare jeg skulle ta en liten pause nå og fortelle dere om hvordan dagen her har vært til nå. Jeg hadde lyst til å fokusere mest mulig på samboeren min i dag fordi denne dagen skulle være spesiell. Så da gjør jeg det.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg