2019 ble et flott år

Jeg gikk helt tilbake i arkivet for å se hva jeg hadde postet som mitt aller første innlegg. Hvis det hadde vært noe bra så kunne jeg jo skrivd om det. Dessverre var det ganske så skuffende. Så jeg tenkte at jeg i stedenfor å fortelle om noe så uinteressant som mitt første blogginnlegg, kan jeg heller fortelle dere om noe annet jeg fant da jeg bladde litt rundt i arkivet. For plutselig kom jeg over et innlegg som ble skrevet rett etter at jeg flyttet hjem til mamma. Den dagen jeg hadde blitt singel for første gang på 9 år. Da skrev jeg noe veldig fint som virkelig fikk meg til å smile. For når jeg leser igjennom dette ene innlegget så står det plutselig:

“2019 kommer til å bli et supert år. Jeg kan kjenne det på hele meg”

Og når var det jeg møtte samboeren min? Jo, det var i 2019. Tiden går utrolig fort! Vi har allerede vært sammen i 1 1/2 år og jeg håper det blir mange flere år. Han gjør meg veldig lykkelig. Så når jeg leste denne teksten på dette innlegget fra 2019 så ble jeg litt satt ut. For jeg vet nøyaktig hvordan følelse jeg satt med da jeg skrev dette. Jeg tenkte at det året skulle alt bli annerledes og jeg skulle få det mye bedre med meg selv. Følelsen av frihet og lykke følte meg bare et par dager etter å ha fått brevet fra xen min om at han hadde funnet ei annen. Det er et øyeblikk jeg ser tilbake på og ikke helt forstår noe av. For den følelsen var så positiv og klar. Som om jeg viste at alt kom til å ordne seg. Klart jeg kan sitte å pirke på alt jeg ikke har og at kroppen/hodet ikke er som det skal, men det er ikke slik jeg ønsker å se på det.

Jeg fant til og med et bilde av det grønne håret jeg hadde for 3-4 år siden. Denne fargen er så utrolig vakker!

Jeg har en helt fantastisk mann som virkelig er der for meg, lytter og hjelper meg så godt han kan. Det er første gangen jeg har følt meg så lykkelig og det setter jeg veldig stor pris på, hver eneste dag! Den følelsen denne teksten gir meg er bare så rar, men veldig fin. Så jeg måtte bare dele dette med dere. Det er vanskelig å sette ord på det, men jeg kan hvertfall si såpass at ting ordnet seg virkelig til slutt. Jeg møtte til slutt en tvers igjennom god mann.

Også var det veldig fint å se litt tilbake på alle tingene jeg har skrivd på bloggen tidligere. Ikke minst var det moro å se igjen mange av bildene jeg har tatt. Så jeg har lagret en god del av dem sånn at vi kanskje kan mimre litt tilbake til alt det som var (utenom han for det er en person som er slettet fra livet mitt). Om du har lyst til å se på gamle bilder fra et liv jeg levde for noen år tilbake så burde du følge meg på bloggen.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg