2 nye bøker

Som dere sikkert har fått med dere så var jeg i bokhandelen og kjøpte “elsk meg” av Sophie Elise. Etter å ha begynt å lese den så tenkte jeg at jeg ville skaffe meg et par andre bøker også. Jeg gikk derfor på nettet og bestilte de 2 bøkene som jeg har hatt lyst på. For et par dager siden så kom dem i posten og da ble jeg kjempe glad. Jeg har nettopp blitt ferdig med boka fra Sophie Elise og er veldig glad for at jeg kjøpte den. Det er en bok med så mye spenning og absolutt en historie jeg kan kjenne meg igjen i fra det siste forholdet jeg var i nå. Jeg skal ikke komme med noe av handlingen for det er en bok som absolutt bør leses. Jeg sier det bare sånn at det var så utrolig likt det jeg har opplevd. I tillegg er det en flott bok som er skrevet så utrolig bra at jeg ikke klarte å legge den fra meg. Det tok faktisk under 1 uke å lese den og jeg har aldri lest en hel bok siden jeg var liten. Jeg har alltid hatet å lese, men nå var det umulig å stoppe. Sophie Elise er en utrolig dyktig forfatter!

Og når man har lest “elsk meg” så kunne man jo selvfølgelig ikke la være å kjøpe “forbilde” som Sophit Elise også har skrevet. Jeg har ikje begynt på en ny bok enda, men jeg har jo god tid i dag til å lese før jeg skal reise.

Og samlingen er jo så klart ikke komplett uten boka “bare en natt til” som Anniken har skrevet. Så nå har jeg alle de bøkene jeg har hatt lyst til å kjøpe, men det blir nok flere bøker etterhvert.

Om dere har noen anbefalinger å komme med så vil jeg veldig gjerne høre. Jeg tror nok det er en del som tenker “hvordan har du ikke kjøpt boken til anna” og det er fordi jeg aldri har fulgt hennes blogg. Jeg kommer heller ikke til å gjøre det. Ellers er jeg åpen for forslag til hvilken bok jeg burde kjøpe neste gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg