2 nye bøker i samlingen

Nå har jeg lest ut alle 3 bøkene jeg kjøpte for en stund siden. Begge bøkene til Sophie Elise og boka til Annijor var bøker jeg likte veldig godt. Jeg hadde lest 20 sider av Annijor sin bok fra før og i går leste jeg ut resten av boka. Det var en veldig spennende bok og jeg klarte ikke legge den fra meg før jeg hadde lest den ut. Utrolig bra jobba Anniken! (Ikke at du noen gang kommer til å lese dette innlegget).

Så da hadde jeg jo ikke flere bøker og det endte med en tur på bokhandelen. Der fikk jeg meg 2 nye bøker som jeg syns virker utrolig spennende. Jeg vil ikke bare kjøpe masse bøker som jeg ikke får lest. Det er bedre å kjøpe 1-2 også lese dem ferdig først. Jeg har noen bøker på ønskelista mi også, men i dette innlegget vil jeg vise dere de 2 bøkene jeg har fått nå.

Boka dere ser på bildet over er faktisk en bok jeg har ønsket meg lenge. Jeg så et utdrag på facebook av denne boka og den har vært på ønskelisten min siden. Jeg gleder meg til jeg får lest den og kan fortelle dere. Kanskje det blir en bok dere kunne tenkt dere å lese også. Jeg syns hvertfall den høres veldig spennende ut.

Også bok nummer 2 som dere ser på bildet over virker utrolig spennende. Jeg liker alt som har med vikingfunn å gjøre så denne boka gleder jeg meg til å lese. Når jeg leste bak på boka viste jeg med en gang at dette var en bok for meg. Når jeg kom tilbake fra bokhandelen så ser jeg jo at inni boka er det bilder av funnene. Dette blir veldig spennende! Jeg gleder meg til å ta fatt i denne boka.

Har du lest en av bøkene?

Har dere lyst til å høre om min ønskeliste av bøker?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg