Villblomster rett utenfor døra

Har du noen gang gått og kikket ned i bakken? Jeg gjør det veldig ofte. Grunnen til det er at jeg plutselig kommer over noen veldig fine blomster eller lignende som ikke alle ser. Og når jeg var ute på mandag så fikk jeg virkelig sett noen veldig vakre blomster som jeg ikke har sett tidligere. De var veldig små, men utrolig vakre. Nesten umulig å se om man ikke ser etter veldig nøye. Prøv det en gang du går tur. Kanskje du finner en blomst eller noe annet som virkelig fanger din oppmerksomhet. Det er jo så mye fint ute. Bare se på alle de fine bildene jeg tok på mandag.

Så mange vakre blomster, men de lilla/rosa dråpene eller hva jeg nå skal kalle det, har jeg aldri sett før. Noen som vet hva dem heter? Fortell meg gjerne. Jeg vil gjerne vite det. Dem vokser hvertfall bak boden her ute. Og som dere ser så er ikke dem de eneste blomstene som vokser rundt her. For dette var bare en liten tur rundt huset her. Det fins så mye fint her. Først hadde vi fult opp med hvitveis og nå dette. Wow! For et nydelig sted vi bor på. Jeg føler meg veldig heldig som får ha naturen rett utenfor døra på denne måten.

Hvis du vil se flere bilder av både naturen og mine egne planter/urter, burde du følge bloggen på Facebook HER. Da går du hvertfall ikke glipp av noe. Du kan også følge meg på Instagram HER  for å få mange flere bilder. Husk å sjekke storyen, da jeg bruker den mest.

3 kommentarer
    1. Mange nydelige blomster i naturen nå ja 😀 Den første der er HEGG – og den er jeg allergisk mot…. så den vet jeg navnet på 😀 Men de andre er jeg ikke sikker på 🙂

    2. Knollerteknapp og korsknapp, tror jeg du har bilder av her 🙂 Du kan peke snap-kameraet mot planter og trykk-hold på skjermen for å scanne, for så å finne ut hva det er. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg