Pepperkakepynting og rosa himmel

I går satt jeg i gang med å pynte litt pepperkaker. Jeg har sett så mye fint som har ligget ute på pintrest, men det var jammen ikke lett å få det til. Jeg gjorde hvertfall så godt jeg kunne og smake godt gjør dem jo uansett. Gøy var det uansett. Jeg pyntet pepperkaker og gubben prøvde å sette sammen pepperkake byggesett. Å holde på med smeltet sukker er jo veldig vanskelig så han hadde litt av en utfordring der, men vi hadde det moro og det er det viktigste. Sånn ble hvertfall mine pepperkaker.

Det kunne vært verre, men også mye bedre. Nå har ikke jeg pyntet så mye pepperkaker, men jeg ble egentlig ganske fornøyd. Det trenger ikke være mesterverk så lenge man har det moro når man holder på med det.

Ellers så satt vi å så ut på den vakre himmelen som gikk fra blå til rosa. Vi har jo en flott utsikt fra sofaen og i går var det rett og slett nydelig. Jeg prøvde så godt jeg kunne å få tatt noen bilder så dere får se hvor flott det er.

Ganske stilig!

Nå skal jeg slappe av og vente på at venninna mi skal komme. Dagen i dag startet litt seint og jeg kjenner at kroppen ikke er helt med enda. Får håpe dagen blir bedre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg