Innkjøpene til jul

Som jeg lovet så skak dere nå få se hva jeg og gubben har handlet inn til jul. Det var utrolig mye fint, men så har man et budsjett å holde seg til og man kan jo ikke kjøpe hele butikken heller. Selvom gubbrn virkelig slo på stortromma da vi var på europris. Det var noe han hadde lyst på der, men dette viser jeg ikke før senere. Vi mangler et juletre for at den tingen skal være komplett. Og det er jo lettere sagt enn gjort å få tak i et juletre så tidlig. Han vi hentet hos i fjord har sluttet så da får vi bare vente til disse tregingene begynner å selge. Men vi fikk jo mye annet så her er da bilder av alt sammen.

Juletrepynt har vi faktisk ikke så veldig mye av så når det var tilbud på europris så ble det en god del. Det er også noe fra nille og clas ohlson. Mine favoritter er skøyte, donut og den store julekula med ledlys. Alle var fine eller så hadde vi jo ikke kjøpt dem. Juletreet vi engang får kjøpt trengte jo mer pynt og det har vi jo fått nå.

Jeg ELSKER å se på og kjøpe servietter. Dette blir de siste på en lang stund, men det var bare så mange flotte servietter på europris og nille. Når det er 3 for 30,- så går det an. Nå har vi hvertfall nok juleservietter for i år. Favoritten min her må bli den nederst til venstre. Det er de serviettene som nå står i serviettholderen på stuebordet.

Her fikk vi tak i noen stilige pepperkakeformer. Den ene stikker ut 3d juletrær og den andre traktor med henger eller noe sånt. Dette skal vi teste ut i løpet av morgendagen. Så skal dem settes sammen og pyntes. Til slutt må vi finne et sted der de kan stå til pynt. Resultatet vil bli publisert på bloggen så det er bare å følge med.

Hjerteformene tenkte jeg å lage pepperkaker for å henge opp. Det blir spennende å se om det jeg tenker faktisk fungerer.

Og så fikk vi tak i litt flere kakebokser.  Jeg er veldig nøye på at gubben liker det vi kjøper så jeg spurte først hvem han syns var finest og jeg må si at han har ganske god smak! Kakeboksene er jo superlekre! I love them! Så da kan vi lage en runde til med krumkaker før jernet skal leveres tilbake til mamma.

Helt til slutt fikk jo jeg en god idé. Vi har hatt krukkene en god stund, men aldri fylt dem med noe så nå syns jeg det var på tide. Så vi kjøpte twist og nå er vi blakke begge to.

Nå har vi jo fått ganske mye fint så nå er det bare julegaver og julemat igjen så er vi ferdig med handling for i år.

Håper dere likte innlegget og kanskje dere fant noe dere likte. Har dere noen spørsmål så er det bare å spørre i vei.

Har du juletre?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg