Forbilde

Hva er et forbilde?
Det å være et forbilde betyr ikke at man ikke kan gjøre feil. Vi er bare mennesker og vi gjør feil hele tiden, men når man lærer av sine feil og ser at dette er ikke slik man ønsker å vise seg for andre så syns jeg faktisk at dette er et bedre forbilde enn å gå rundt å være perfekt hele tiden. Vi kan alle lære av feilen både vi og andre gjør. Det å fortelle andre om sine feil gjør en ikke ting et dårlig forbilde. Vis man mener at dette er noe andre kan lære av. Et forbilde er ikke en man skal kopiere og ønske at man kunne vært, men en man kan få tips fra og lære av på livet vei. En blogger er alltid et forbilde for sine lesere.

Min rolle som blogger og det jeg ønsker å formidle med bloggen
Vi kan alle ha dager og perioder som er vanskelige å takle, men derfor ønsker jeg å nå mine lesere ved å fortelle om min fortid, nåtid og fremtid. Jeg ønsker å fortelle dere hva som har forårsaket det psykiske og hvordan jeg kan bli bedre for å hjelpe andre som sliter. Jeg ønsker ikke å vise meg fra min beste side, men hele meg for å få folk til å forstå at ikke alle har det bare bra. Jeg tror faktisk fåtall av oss har det 110% bra med oss selv. Jeg ser på meg selv som et godt forbilde for andre med psykiske lidelser fordi jeg skriver om alt det vonde, men også hvordan man kan ta tak i problemene. Min rolle som blogger er å hjelpe andre til å ta tak i ting og få en bedre fremtid. For meg er dette mye viktigere enn å sitte å snakke om sminke og klær. For hvordan kan jeg føle meg pen på utsiden når jeg ikke har det bra på innsiden? Det er godt mulig at jeg en dag har det så bra på innsiden og kan fokusere på utsiden, men jeg ønsker allikevel å skrive om dette temaet fordi det betyr så mye for meg. Om jeg har 100 eller 10.000 følgere så kanskje jeg kan nå ut til noen og hjelpe dem til å ta tak i sine problemer som jeg gjør med mine. Bloggen ble startet av mange grunner, men dette syns jeg er den viktigste.

Mine forbilder
Vi har alle forbilder, noen å se opp til og som har gått den samme veien som oss. Mine forbilder har vist meg at selv om livet ikke er en dans på roser og man vet at man ikke blir frisk på veldig lang tid (kanskje aldri) så sitter dem allikevel med håp. De bruker hver dag som om det var den siste og de har alltid godt humør selv om de har en dårlig dag. Inni seg kan de kjempe en kamp så grusom at ingen kan forestille seg det engang, men de vil allikevel ikke la det stoppe dem. De tar seg tid til å samle krefter til en ny dag og lytter til kroppens signaler. Når du møter dem så skulle du ikke tro at dem sliter med det dem gjør og du ser at dem alltid har håpet i øynene. Mine forbilder vil jeg ikke nevne navnet på, men jeg håper de vet hvor stor del av mitt liv de er og hvor mye de har hjulpet meg bare ved å være seg selv. Jeg håper fremtiden dems er lys og at dem fortsetter å være så flotte mennesker. gi aldri opp. Jeg er glad i dere.

Dette er jo da hva jeg syns et forbilde skal være og hva det betyr for meg. Også hvordan jeg ønsker å fremstå som forbilde for mine lesere. For er man på sosiale medier og poster bilder, skriver innlegg og alt dette så er man fort et forbilde for andre mennesker der ute. Alt man gjør og sier vil bli vurdert av andre. Jeg er ikke perfekt, men jeg håper at jeg får formidlet det som står mitt hjerte nært og at dere lesere forstår at man kan gjøre feil. Jeg har gjort mange feil i mitt liv, men livet gir oss nye sjanser og det er da det er så viktig å vise at den sjansen vil man ta og man vil lære av sine feil.

Hvem er dine forbilder og hvorfor?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg