Juleduker må strykes

Dagen i dag
Akkurat nå har jeg blitt ferdig med å stryke duker. Nå tar jeg en liten pause sammen med bikkja, på sofaen. Jeg har pyntet opp litt på badet til jul, men jeg har gått tom for julepynt og ser at det er god plass til mer. Man må kjøpe inn litt hvert år når man ikke har så god råd. Så jeg tenkte å dra å handle de siste julegavene og litt julepynt om ikke så alt for lenge, men i dag blir det rydding og pynting som står på planen. Det er en god del som er gjort, men det er også en del som er igjen. Når man får gjort litt nå og da så kommer man i mål til slutt. Det som gjenstår er egentlig juletreet, hjemmelagde gaver, julevasken så klart og litt småting. Når alt er gjort og det ser rent og ryddig ut så kan man be folk på julemiddag f.eks.

Jeg får se hvor langt jeg kommer i dag. Jeg har hvertfall fått unna det jeg skulle. Det gjenstår bare å få dukene på plass.

Jeg liker best små duker så i år skal jeg kun bruke de små. I fjord brukte jeg en stor juleduk på kjøkkenet og den var bare i veien så i år blir det løper i stedenfor duk. Eller så har vi egentlig ikke noe store bord eller benker og derfor blir det mye penere med små duker og løpere. Det blir en del forandring fra i fjord. Jeg har pyntet i trappa, på badet, skal pynte på kjøkkenet og mer ute forhåpentligvis. Drømmen er jo å ha et hus fylt med masse julelys og figurer ute. Jeg kunne også tenkt meg litt mer lys inne. F.eks elsker jeg de lysslynglene med granbar. Det ville vært flott rundt dørene og over inngangen til kjøkkenet. Det var jo også meningen å ha et adventsfat, men det gikk i glemmeboka. Vi har adventstake da!

Men jeg får vel fortsette der i slapp. Kanskje jeg blir ferdig til jul…

Har du begynt å pynte opp til jul?
Vis ikke, når begynner du å pynte?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg