Et genialt tips!

Okay, akkurat nå skal jeg komme med et genialt tips til dere. Dette er faktisk noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg syns det er så fint og pynter opp utrolig mye. Det er også billig for dem som kanskje ikke har så mye penger, men vil ha litt ekstra lys og pynt i f.eks. stua. Jeg fant 2 glassflasker på ombruken for en god stund tilbake. Det går også an å bruke vinflasker eller coca cola glassflasker. Så gikk jeg på ebay og fant noen søte lyslenker med en “vinkork” som bryter. Man får jo disse klumpete, store bryterne i vanlige butikker. På ebay kom jeg over noe som passer sååå mye bedre til flasker. Man kan sikkert få tak i disse på wish og andre sider også. De kom hvertfall i posten i dag. Jeg har ventet en god stund på disse, men det var jo ikke akkurat noe hast for min del. Resultet er jo bare helt fantastisk. Jeg må ikke gjemme en diger boks, i steden kan de stå på toppen som pynt. Dette er det mest geniale jeg har vært borti. I love it! Så vis du vil ha litt ekstra lys hjemme hos deg så er dette en utrolig billig og smart måte å få det på. Jeg betalte 12,- pr stk. Slik ble dem med lys inni.

De er jo så vakre når det er mørkt ute og man ønsker litt, men ikke alt for mye lys. De er dekorative og rett å slett perfekte i vårt hjem.

Jeg kjøpte 2 til som jeg har tenkt til å bruke i 2 lykter, men det har jeg ikke fått fikset enda og vet heller ikke helt hvor jeg skal sette heller. Det får bli morgendagens oppgave tenker jeg. Bilde vil komme så fort jeg har fått orden på dem.

Hva syns dere om flaskene med lys i?

Er dette noe dere kunne tenkt dere?

4 kommentarer

Siste innlegg