Oslo julemarked i bilder

I dag var jeg og venninna mi på julemarked i Oslo. Der skulle vi møte søstern hennes og venninna, men det tok litt lengre tid enn planlagt siden bussen de satt på ikke var oppmerksom og krasjet med en bil. Så da måtte de gå et stykke for å komme til julemarkedet. Heldigvis gikk det bra med dem.

Mens jeg og venninna mi ventet på dem så fikk vi gått rundt og kikket på tingene som var i bodene. Det var masse fint som folk hadde lagd. Det var smaksprøver av masse forskjellig så vi fikk smakt på mye godt mens vi var der. Det var alt fra godteri til votter. Utrolig hva folk klarer å lage.

Jeg måtte jo ta masse bilder som vanlig så jeg tenkte jeg skulle dele noen av bildene her på bloggen med dere.

Vi fikk opplevd ganske mye forskjellig i løpet av timene vi var der. Heldigvis var det ikke så masse folk der da vi før ankom parkeringen og museet som dette julemarkedet var på. Det er Norges største ute julemarked etter det jeg har hørt. Det var mye å kikke på og vi hadde nok gått noen kilometer mens vi var der inne. Jeg kjente at det ble ganake slitsomt å gå den siste halvtimen. Jeg har også slitt litt med vondt i hodet, men det er sånt som skjer når jeg begir meg ut på noe som jeg egentlig ikke har peiling på. At det ble litt folk var jo greit nok, men på slutten var det litt vel mye folk for meg og jeg gikk til slutt å bare stirret ned i bakken for å holde meg oppe og ikke få helt panikk av folkemengden.

Turen var absolutt verdt det. Jeg har aldri vært der på julemarked før så jeg syns jo det var utrolig moro! Med koselige mennesker med oss så ble det veldig fint. Vi tok en pause og drakk kakao. Jeg har fått sittet på med hest og vogn. Vel, det var rett og slett en minnerik dag.

Når jeg kom hjem så fikk jeg besøk av søstra mi, men hun hadde glemt allergimedisiner så da ble hun ikke så lenge. Jeg vet godt hvordan det er å ha allergi hos hunder jeg er allergisk mot så da fikk vi heller finne en annen helg eller noe som hun kan overnatte, noe som egentlig var planen i dag. Sånn går det, men som jeg sa så er det kanskje beste for begge. Jeg er jo så sliten etter turen og vet jo ikke hvordan formen er i morgen. Alt skjer av en grunn, sier dem. Koselig fikk vi jo hatt det uansett, selvom det ikke ble mange timene.

Så nå tenkte jeg egentlig å få roet hodet litt ned før jeg finner senga. Jeg er GANSKE trøtt akkurat nå så det blir ikke lenge før jeg går å legger meg.

Hva syns du om bildene?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg