Jeg skal vist på julemarked

i dag fikk jeg en skikkelig gladnyhet. venninna mi sendte meg en melding på facebook om å bli med på julemarked. jeg ante ikke hva det var eller hvor det var så jeg tok en telefon og fikk vite at det var et julemarked i Oslo denne lørdagen. jeg kunne jo ikke si noe annet enn JA! det hørtes veldig koselig ut og jeg har nesten ikke sett venninna mi så jeg blir gjerne med. så da var det bare å hoppe i dusjen og ordne meg for jeg skal overnatte hos henne i natt så vi kommer oss av gårde tidlig i morgen. det blir veldig koselig og jeg gleder meg masse. jeg er sjeldent på slikt, men har alltid hatt lyst så jeg er jo utrolig glad for at hun spurte meg. så da var det vist kjøretur til Oslo i morgen tidlig da. jeg er hvertfall klar!

så da sitter man egentlig bare å venter på at venninna mi skal komme hit i løpet av dagen og plukke meg opp. jeg skulle gjerne tatt bussen ned, men busskortet har gått ut for den måneden jeg hadde betalt for så da er hun så grei å henter meg. jeg kommer nok til å ta noen bilder så dere også kan få se hvor jeg har vært og komme med en liten oppdatering i løpet av helgen.

venninna mi og jeg har jo opplevd ganske moro sammen igjennom den tiden vi har vært venner. det hele begynte egentlig da jeg ønsket å gå Matfag om igjen for å få bedre karakterer og en lærlingsplass. la oss bare si det at det ble verken det ene eller det andre, men jeg fikk meg en ny venn. vi har holdt sammen helt siden da og det er snart 7 år siden om jeg ikke regner feil. vi har vært på konsert, show, kielbåten, sverigeturer, telttur og MYE mer. det er så mange gode minner sammen med henne at det ville tatt meg minst hele helgen å skrive dem ned. jeg kan men hånden på hjerte si at hun er den beste vennen jeg noen gang har hatt. uten henne ville livet mitt vært ganske kjedelig. jeg kan snakke med henne om alt og vi har det alltid så utrolig gøy sammen. jeg kan ikke huske èn dag vi ikke har hatt det gøy! jeg kan heller ikke huske at vi har kranglet en eneste dag. vi passer veldig godt sammen. selv om vi er uenige i noe så blir vi aldri sure på hverandre, men takler det på en voksen måte for å si det sånn. (selv om vi ikke er så veldig voksne når vi er sammen).

så denne turen kommer nok til å bli knall bra!

har du eller skal du på julemarked i løpet av desember?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg