Vinter eller vår?

nå er snart November ferdig og det betyr at advent er rett rundt hjørnet. enten du har kjøpt julekalender eller skal følge med på julekalender på tv så finner vi alltids en måte å telle ned dagene frem til julaften. jeg har Flax kalender til både meg og gubben. dette året er jeg faktisk mer spent på kalenderen jeg kjøpte til gubben enn den jeg kjøpte selv. tenk om han er så heldig å vinne en litt større sum? han har ikke hatt så veldig Flax før, men det kan jo hende at han har det nå. i tillegg til det så har jeg jo alltid syns det er gøy å være med i konkurransene som er på sosiale medier. det er ikke alltid jeg finner noe som jeg kunne tenkt meg, men vis det er noe jeg kan gi bort til noen jeg er glad i så blir jeg allikevel med i konkurransen. i fjord vant jeg og mamma gavekort til hadeland glassverk på 2.000,-. det må være det villeste jeg har vunnet noen gang. en fin 2.plass var 1.000,- på et 10,- flaxlodd. jeg har også vunnet et påskeegg fylt med godteri, men det var til påske så klart. jeg får se hvordan det går denne julen. man vet aldri hvem som vinner. jeg kan jo være den heldige i en av konkurransene.


Bildet er ikke fra i år, men jeg syns det er så fint.

jeg kan egentlig ikke tro at vi snart er i Desember. Her er bakken grønn og det regner. Det er litt rart egentlig å tenke på at vi kanskje får en grønn jul, hvertfall starten av Desember. Jeg trodde faktisk snøen kom til å dale ned som bare det nå, men jeg tok vist feil. Det er en veldig rar følelse å se ut av vinduet og se gress. I morgen er jo 1. Desember og da må det jo være snø på bakken, men jeg har egentlig en følelse av at det ikke vil bli en like snøfull vinter som vi hadde i fjord. Jeg kan så klart ta feil, men det ser jo ikke akkurat ut som at værgudene vil slippe ned snø med det første med tanke på alt regnet som kommer ned.

Jeg syns jo det er fint å se fuglene som sitter på gjerdet, men uten hvit bakgrunn så er det ikke lett å se brune småfugler. Jeg ser dem jo når dem kommer for å hente mat, men det er noe med snøen som gjør at utsikten fra sofaen blir litt finere. Det som er trist er at dompapene ikke lengre er her. Jeg har sett dem èn gang nå i vinter. Jeg lurer på hvor dem er. Nå er det jo ikke noe snø heller så bilder av dompapene ville jo blitt litt rart. Jeg forbinner hvertfall dompapene med snø og ikke grønt gress.

Hvordan er været hos deg?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg