Malt på lerret

I går tok jeg frem malingsutstyr fra hobbyskapet og begynte å male på små lerret. Jeg har ganske mange forskjellige hobbyer og så liten tid, men i går kveld så tenkte jeg at jeg skulle prøve å male litt. Det er faktisk år siden jeg malte sist (vis man ser bort i fra veggen i gangen). Det har egentlig bare ligget og tatt plass, men nå tenkte jeg at det var på tide å prøve litt igjen. Jeg maler bare ut av fantasien så det går mest i naturbilder, men gøy var det hvertfall. Jeg hadde nemlig noen små lerret liggende her og mye maling så jeg kunne jo hvertfall prøve. Når jeg først startet å male så kunne jeg nesten ikke stoppe. Jeg tror kanakje jeg skal prøve meg på et litt større lerret neste gang, men det har jeg ikke liggende.

Jeg er langt i fra proff, men jeg har det hvertfall gøy når jeg holder på og det syns jeg er mye viktigere. Dette er en hobby, ikke en jobb. En av mine mange hobbyer kan man vel si. Jeg føler at vis jeg bare hadde hatt en hobby så hadde det blitt mer jobb enn gøy. Da hadde jeg tenkt perfeksjon og det blir til slutt ikke moro. Jeg holdt på med acrapbooking og det tok så å si all min hobbytid. Jeg tenkte nytt, bedre og detaljer. Til slutt ble jeg så lei av å måtte tenke perfeksjon at hobbyen ble kjedelig. Jeg har tatt vare på noe av scrappetingene mine, men mesteparten har jeg solgt unna. Jeg driver litt smått med album, men that’s it!

Den siste tiden har jeg egentlig hatt noen annen hobby enn hagen, men nå er det ikke vær til å holde på ute så da må man jo finne på noe inne. Derfor tok jeg frem malingen og det var veldig gøy. Timene går jo ganske fort når man har det gøy. Her er hvertfall resultatet.

Jeg har fortsatt noen lerret igjen så det blir vel litt maling i nær fremtid også.

Nå syns det jo at jeg ikke er i nærheten av å være proff, men jeg ble allikevel ganske fornøyd med bildene mine. Om jeg skal velge et jeg syns var finest så må det bli bildet med teksten på. Til å bare ha en malepensel og litt maling så var det ikke så verst. Det jeg syns var så fint med bildet var fargene på himmelen og de små blomstene. Det er ganske enkelt, men allikevel utrolig fint.

Jeg vil veldig gjerne høre deres mening.

Hvilket bilde liker du best og hvorfor?

Hva kan jeg gjøre bedre/annerledes?

6 kommentarer

Siste innlegg