Fugler i vinterlandskap

Når jeg skulle ut å lufte bikkja så tenkte jeg i hovedsak å få noen vinterbilder, men det ble plutselig til at jeg zoomet inn på fuglene i treet. De er som regel alltid i nærheten og de er jo veldig flotte. Så jeg tenkte jo da at jeg kanskje skulle prøve å få noen bilder av dem selvom de bildene jeg har tatt før ikke har blitt så veldig bra. Etter å ha stått en stund og knipset noen bilder, ser jeg etter bikkja som da har satt seg rett ved siden av beina mine og bare venter på oppmerksomhet. Jeg zoomet tilbake og knipset et bilde av han. Plutselig var verden hans helt okay og han kunne gå på do. Jeg må bare le av den linselusa altså, men bildet ble jo helt fantastisk da. Dette må rammes inn eller hva?

Så stolt og glad som har var da han tuslet bortover. Det skulle vært filmet. Jeg har aldri tatt med han ut når jeg har med kameraet så dette var jo nytt for meg. Han er virkelig noe for seg selv, det må jeg bare si. En skikkelig sjarmør og personlighet som et lite barn. Jeg elsker han av hele mitt hjerte. Jeg har faktisk aldri hatt et så sterkt bånd til dyr noengang som jeg har med vesle Oliver. For meg er han spesiell.

Men som jeg nevnte over her så tok jeg jo flere bilder av fuglene og de vil jeg vise dere. Nå ble de veldig mørke og jeg har ikke noe redigeringsprogram, men jeg syns faktisk det ble ganske bra til å være mange meter fra, grått og trist ute og jeg eier ikke et kamerastativ så…

Her har dere resultatet av det.

Kom gjerne med tips på hvordan jeg kan få bedre bilder, men jeg har ikke råd til å legge penger i denne hobbyen akkurat nå så tips som ikke gjør meg blakk hadde jeg satt utrolig stor pris på. Jeg har ikke hatt kameraaet i mange år og jeg har kun tatt bilder med dette kameraet seriøst i 1 år, men som sagt blir jeg veldig glad for tilbakemeldinger og råd!

Det ville vært utrolig gøy å kunne ta litt proffere bilder uten å redigere. Jeg syns blomsterbildene ble veldig fine i sommer, men jeg sliter litt med fuglebilder. Man lærer så lenge man lever!

Så hva syns du om bildene?

6 kommentarer

Siste innlegg