Gårsdagens arbeidsdag

Gårsdagen
I går begynte jeg sent på jobb og jobbet til stengetid. Jeg lærte litt mer av den kaffemaskinen som lager mocca/latte osv. Jeg lagde faktisk 3 forskjellige kaffetyper i går og det var utrolig moro. Jeg fikk også lage bakt potet på egenhånd med 15 min tidsfrist. Det var ikke lett når jeg ikke har lært det før, men jeg fikk gode råd underveis. Jeg lærer noe nytt hver dag for det er mye å gå igjennom, men jeg trives utrolig godt og det syns jeg er det viktigste.

I går skrev vi også kontrakten så da var det gjort. Jeg er offesielt (på papiret) en cafemedarbeider! Jeg er ganske stilig!

Da er det bare å jobbe på og gjøre sitt beste. Jeg gjør så godt jeg kan for å lære mest mulig hver dag. Jeg sitter alltid å tenker igjennom hva jeg har gjort og hvilke råd/tips jeg har fått. Jeg bruker hodet hele tiden selvom jeg ikke er på jobb. Jeg sa jeg skulle gi 110% og det har jeg også tenkt til å gjøre. Dette er andre uka mi og jeg føler allerede at jeg har lært utrolig masse.

Dagen i dag
Jeg skal på jobb igjen i dag til samme tid som i går. Så akkurat nå ligger jeg egentlig bare i sofaen og slapper helt av. Jeg skal jo da være med på stenging i dag også så det blir jo sent før jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem i kveld så skal jeg bare slappe helt av. Det blir ikke noe husarbeid eller noe annet. For i morgen skal jeg nemlig jobbe tidlig og da må jeg være opplagt til da. Og tidlig start på jobb betyr tidlig ferdig. Da har jeg jo hele dagen sammen med gubben. Det skal bli koselig, men først dagen i dag.

Jeg går fortsatt med litt nervøsitet, men aller mest glede. Jeg har en jobb å gå til og jeg trives der. Og selvom jeg vet at vi trenger penger og det vil bli godt med litt ekstra i måneden så er det ikke det som betyr mest for meg. Jeg har en jobb å gå til, jeg lærer mye nytt, jeg er sosial og kommer godt over ens med de jeg jobber med. DET syns jeg er MYYYE viktigere enn penger og derfor er jeg veldig takknemlig for at jeg har funnet en så flott arbeidsplass.

Nå skal jeg gjøre meg klar og etterhvert dra på jobb så får vi se hva jeg lærer i dag.

Liker du kaffe?
Hvilken type kaffe liker du best?

6 kommentarer

Siste innlegg