Snø i oktober

Og så var man så utslitt at man krøyp opp i senga for å slappe av litt. Jeg har egentlig vært i litt dårlig form i hele dag, men litt har jo skjedd i dag. Det startet egentlig med at Oliver fikk et kjapt besøk av Charlie i hagen her. Det var jo utrolig koselig. Bikkja ble jo så glad da Charlie dukket opp ved kanten av hagen. De to kommer veldig godt over ens og det er veldig fint å se. De er så nusselige og rare sammen. Gutta boyz. Vis jeg sier se der er Charlie så reagerer han med en gang og begynner å lete rundt seg. Og når Charlie og eieren hadde gått rundt og til den andre siden, på fortauet (som kan sees fra hagen) bjeffer Oliver for å hilse en siste gang til Charlie. Hvis ikke det er søtt så vet ikke jeg!

Det som ikke er såå søtt er vinterens første snø som har lagt seg på bakken. Det er fint på bilder, men that’s it! Det er ikke moro å lufte bikkja eller i det hele tatt gå ut av huset med snø på bakken og som laver ned. Jeg er ikke klar for snø enda, men det ble jo et par fine bilder i dag da jeg først kom meg ut. Bare se her.

Det var ikke mye, men det ble faktisk et tynt teppe på plenen. Akkurat nok til å skrive i snøen. Fy så kaldt det er å ta på snø uten vanter på. Til og med bikkja syns det ble veldig kaldt etter å ha vært ute en liten stund. Han liker ikke å få labbene søla til for å si det sånn. Vis snøen kommer for fult nå fremover så vet jeg om en som blir furt og som ikke vil ut. Bikkja vil nemlig savne å kose i gresset. Det er ikke like kult å være ute når man må tråkke på kald snø!

Selvom sommeren har vært veldig varm så vil jeg nok savne solen, varmen og alle fargene ute. Jeg klarer ikke helt å nyte vinteren når den nesten biter av meg nesa og lager ispinne av meg. Heldigvis har jeg vært så heldig å få varme klær som kommer godt med i månedene fremover. Jeg må få takke de som har vært så snille å gitt meg både dunjakke, skjerf, strikkejakker og varme sokker. Jeg er utrolig takknemlig for alt sammen.

Det minner meg på at jeg må sy ny knapp i kåpa mi (vis jeg har en knapp). Den ble borte uten at jeg merket det. Hadde det vært øverst eller nederst ville det ikke vært fult så nøye, men det er midt på og det ser jo ikke helt smart ut.

Men nå skal jeg slappe av og sove. I morgen begynner jo en ny arbeidsdag. Da skal jeg ikke begynne før 14.15, men det er jo greit å få nok hvile så man er helt klar for en ny dag. Jeg har jo ikke lyst til å komme utslitt på jobb. Så da blir det yidlig kvelden.

God natt!

Hva syns du om bildene?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg