Dette står på dagsplanen

Gårsdagen var fylt med mye forskjellig. Vi fikk gjort masse og det ble utrolig mye bedre plass her. Jeg er veldig glad for at som er gjort, men det er allikevel mye som må gjøres. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å få vasket litt klær, ryddet litt mer i stua og på kjøkkenet. Jeg tenkte også jeg skulle prøve å få litt orden i gangen selvom det virker helt umulig!  

Nå har jeg hvertfall lagt ut tredemølla mi for salg. Jeg klarer å trene uten den og jeg har faktisk vurdert treningstudio nå som jeg har jobb. Vi har ikke plass til alt dette treningsutstyret uansett. Jeg elsker å trene og vet at jeg kommer til å bruke et lokale om jeg skaffer meg et medlemskap, men jeg vil ikke dra langt for å trene så jeg må nesten tenke litt mer når det kommer til akkurat det. I mrllomtiden har jeg manualene mine og diverse annet småtteri som jeg trener med. Det som tar såpass liten plass ser jeg ikke noe problem i å beholde. Det ligger jo ikke i veien.

Morgenen derimot har gått til å spise frokost og slappe av foran tven sammen med bikkja, som dere ser på bildet over.

Nå er tven skrudd av og jeg tenkte å starte på klesvasken. Nå har vi jo fått ny vaskemaskin så da er det jo ikke nor problem, men gør nor som helst så må jeg få lagt sammen jobbklærne våres. Hm… lurer på hvor jeg skal ha jobbklærne mine. Gubben har egen skuff oppe i 2. Etg, men det tror jeg ikke at jeg har plass til. Kanskje på tide å rydde i klesskapet(skuffene) mine og lage plass? Det ville jo vært kjekt å ha kontroll på hvor man har jobbklærne sine selvom det bare er t-skjorter.

Men før noe som helst annet så skal jeg rydde sofaen sæ det er plass til å brette klesvasken her. Jeg liker å sitte i sofaen å gjøre det for da er det bedre plass til å sortere mine og han sine klær. Så da er det vel bare å sette i gang!

Har du noen planer for dagen?

6 kommentarer

Siste innlegg