Få orden i sakene

Som dere vet så jobbet jeg i går. Det ble 4t som bare fløy av sted. Jeg stod for det mest i oppvasken, men jeg lagde også en kylling baguett. Det som gav meg skikkelig mestringsfølelse og som gjorde dagen min så bra i går var at jeg som aldri har turt å si i fra om noe, som aldri har snakket høyt eller med fremmede nå stod i caféen og “skrek ut” taco baguett? Jeg har alltid vært så livredd for å snakke når andre kan se på meg og dømme meg, men i går krysset jeg den verste grensen jeg noensinne har krysset. Og vet dere hva? Jeg tok bare tak i tallerkenen, gikk ut med et smil og gjorde nøyaktig som jeg fikk beskjed om. Jeg tenkte ikke engang på hva jeg var i ferd med å gjøre, jeg bare gjorde det. Jeg gikk virkelig inn i jobbrollen og glemte helt den usosiale, tilbaketrukkene jenta som har slitt i flere år med sosial angst. Det beste ved det hele var at jeg virkelig fikk testet meg da jeg gikk rundt og spurte siden ingen sa de skulle ha. Det viste seg nemlig det at det var take away og vedkommenede var ikke der. Tidligere ville jeg nok gått å gjemt meg, men i stedenfor gikk jeg tilbake og kom ut igjen med kylling baguetten som jeg hadde lagd. Wow! For en god følelse! Jeg har aldri vært så motivert, glad og ikke minst trives så utrolig godt!

Til uka skal jeg jobbe tirsag, onsdag, torsdag og lørdag. Det blir veldig spennende å se hvordan kroppen min takler 3 dager i strekk. I tillegg skal jeg få lære mer av kassa og kaffemaskinen. Ja, så blir det så klart mer matlaging. Det blir gøy! Jeg skjønner ikke mye av den kaffemaskinen som lager latte/mocca osv. så jeg må nok pugge litt ekstra godt på akkurat dette. Skrive ned fremgangsmåten på de forskjellige og kanskje øve litt i praksis også. Det er mye å holde styr på så jeg blir litt sånn at jeg står mye å ser og spørr hele tiden hvor ting er, hva jeg skal og hvordan jeg skal gjøre ting, men jeg må si at det kommer seg sakte men sikkert!

Her er gubben med døra inn til stua. Vi måtte bære gamle sofaen ut i gangen for den ville gubben beholde å ha i kjellern, men der er det ikke plass enda.

Akkurat nå har jeg og gubben ryddet litt og hengt opp et par metalbilder i stua. Jeg har bestilt 3 metalbilder og 2 av dem har kommet så da var det bare å skru dem på plass. Jeg vet ikke helt hva som skjer videre i dag, men jeg har lyst til å få gjort mest mulig. Nå vaskes det klær og hånklær i tillegg så dette blir nok bra. Kanskje vi faktisk ser en ende på alt sammen til slutt! Det ville vært kjipt å stå her mot jul med et rotete hus. Vi får håpe vi slipper det!

Så nå er det bare å stå på!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg