De 4 T-ene

Dette skjer i dag
De 4 T-ene. Tur, trene, taco, tv.
Jeg tenkte siden det er jobb igjen i morgen så må jeg trene litt, men også slappe litt av. Så da skal jeg bruke første delen av dagen til å trene, holde meg aktiv og gå en tur. Den andre delen blir da å lage dagens middag som er taco. Etter det skal jeg bare sitte i sofaen og slappe av med tv og god mat. Så det blir en helt vanlig fredag med andre ord. Jegdigger jo taco. Det er sunt, smaker godt og ser godt ut! Jeg syns det er så koselig å kunne sette frem skåler med salat, tomat, agurk osv.

I tillegg til alt dette så tenkte jeg å finne frem skriveboka og skrive ned hva jeg har lært disse 2 dagene på jobb. Det er greit å få litt oversikt over alt sammen og kunne sette seg ned senere og lese igjennom om det er noe jeg trenger å kunne. Det er ganske mye informasjon å holde styr på så jeg tror det aller beste er å få et system i en bok. I dag har jeg jo fri så jeg har jo masse ledig tid til nettopp dette.

Siden jeg har såpass mye på planen i dag så blir jeg jo opptatt i dag også. Jeg prøver så klart å få tid til både blogging, trening, den nye jobben, husarbeid, matlaging og tvtid/avslapping. Jeg skal klare å blogge minimum 1 gang om dagen, men det blir nok ikke like mye som før. Desutten drar det mot vinter og da er det ikke like mye å blogge om, men vi får se hva som skjer. Grønnsakshagen skal jeg hvertfall holde på med til våren igjen så det blir jo mye blogging fremover uansett. Jeg slutter ikke. Jeg elsker å skrive og syns det er veldig koselig og fint at dere vil følge mitt liv på denne bloggen. Jeg må bare finne og komme inn i en rutine igjen.

4 kommentarer

Siste innlegg