Dette har jeg ventet lenge på

Som overskriften sier så har jeg ventet lenge på dette, men hva har jeg ventet lenge på? Vel, når har vi hatt disse to sofaene en god stund. En 3 seter som står god til i forhold til tven og en 2 seter som står på siden, litt oppå den andre og egentlig bare i veien. Det har vært sykt kjipt å ha så dåtlig plass og ha disse sofaene så uryddig som de nå står. I tillegg har 2 seteren vært fylt med masse klær, ting og reklame. Nå har venninna mi sagt at vi kan få sofaen hun har hjemme i leiligheten dem nå skal flytte ut av og jeg er så utrolig takknemlig for det. Jeg vil mye heller ha en hjørnesofa enn disse 2 sofaene her. Vi har ganske liten plass og det er ikke særlig fint. Det er heller ikke noe moro å vise frem stua når sofaene står hulter til bulter som jeg pleier å si. Så i dag skal gubben hente sofaen! Jeg gleder meg som en liten unge. Ut med oransje sofaer og inn med noe mye penere.

Jeg hadde jo egentlig en drømmesofa på IKEA som jeg sa jeg bare måtte ha, men ved å overta sofaen til venninna mi så sparer vi penger, vi får ny sofa mye kjappere og det er jo en fin sofa. Det vil komme før og etter bilder så fort vi har fått sofaen inn. Den blir som sagt hentet i dag så jeg håper virkelig den er på plass i løpet av dagen. Jeg tenkte å sette i gang med å rydde ut av de sofaene vi har her og prøve å rydde plass så vi kommer oss ut med dem også.

Når vi først får en fin sofa så vil man jo sette den på plass så fort som mulig egentlig. Vel, jeg vil hvertfall ha den på plass så fort som mulig. Jeg tror egentlig ikke gubben kunne brydd seg mindre om hvordan sofa vi har og hvilke møbler generelt som står i huset. Hadde det vært opp til han så hadde nok den gamle sovesofaen stått her enda og den var rivd opp, stifta igjen hullene og gud vet hva. Jeg husker så godt når jeg sa jeg ville ha ny sofa forrige gang og sa at jeg ikke ville ha en sofa med stifter i så lo han og sa den sofaen var helt grei. Jeg rister på hodet bare av tanken på det svaret jeg fikk. Gubben er god, snill, søt og hjelpsom. Når det kommer til møbler derimot er han håpløs. Når jeg spørr om å få et skap og han lurer på hvorfor, mens alt flyter overalt… vel, da skjønner man at man bor med en mann for å si det sånn. Men jeg kan si det sånn at jeg ville ikke byttet han ut for alt i verden! 

…Også er det jo han som faktisk henter sofaen i dag så han er ikke helt håpløs.

Hvordan sofa har du/liker du best?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg