Høstkos i hagen med bikkja

Etter en liten stund med rydding i indre gangen så ville bikkja en tur ut. Det er jo greit med litt frisk luft inni mellom rydding og maling så da tenkte jeg hvorfor ikke slappe av litt ute på plenen? Jeg tok med bikkja ut i hagen og det syns jo ha var veldig gøy. Han elsker å gni seg rundt i gresset og det var akkurat det han gjorde. I stedenfor å stå der å vente på at han ble ferdig med å kose gresset så satt jeg meg heller ned på plenen. Det er godt å bare slappe av og nyte stillheten rundt her. Det er jo ikke så mye trafikk rundt her annet enn toget og et par fly nå og da. Vel, biler kjører jo her av og til dem også. Jeg merker faktisk ikke så mye til det. Jeg hører såklart toget, men jeg bryr meg ikke. Det blir som regel til at jeg overser det og plutselig er det borte. Når vi var ute nå så var vi egenrlig ganske heldige. Vi hadde verken tog eller biler som bråkte akkurat da vi satt der på plenen og kjente sola varme. Ja, i dag har vi faktisk sol og varme. Det er utrolig deilig temperatur ute. Det er jo godt med litt varme selvom det er høst. Og når man er ute så må man jo ta litt bilder og det gjorde jeg så klart. Så her kommer det “et lite avbrekk i hverdagen”. Bilder rett fra hagen.

Etter å ha sittet på gresset en stund så tenkte jeg å gå bort å ta noen bilder av det store treet som nå ikke er grønt, men har skiftet farge til rød, oransj og gul. Jepp, vi har et tre rett utenfor hagen som har amazing farger om høsten. Hvor heldige er vi!? Dette synet er så vakkert. Jeg kunne sett på det treet hele høsten i strekk! Nydelig er ordet som treffer meg når blikket fanger skjønnheten. Vi er jo så heldige at vi kan se dette treet fra sofaen i stua, fra senga på soverommet og fra verandaen. Jepp, ganske heldige! Men uten for mye snikksnakk aå akal jeg vise dere de andre bildene jeg tok i hagen i dag. Håper dere liker dem.

Også mister jo dette treet bladene sine i hagen våres. Nå har vi masse blader med flotte farger i hagen. I love it! Gubben derimot er ikke så glad for masse blader i hagen og i blomsterbedet. Jeg skjønner jo hva han mener, men de er jo så vakre! Bare se her! Vis ikke dette er et nydelig syn så vet ikke jeg.

Og helt til slutt en søt, liten blomst som dukker opp overalt på plenen. Så søte!!

Hva suns dere om alle bladene som faller av trærne?

8 kommentarer

Siste innlegg