Ytre gangen i bilder

Da var hele døra malt 2 ganger og da er det egentlig bare å vente til den er tørr. Når gubben kommer hjem så kommer den på plass der den hører hjemme og jeg kan endelig lukke døra på badet nok en gang. Å få på en hvit dør vil gjøre veldig mye med både badrommet og gangen. Det vil bli lysere og gangen vil det bli mer helhet i. Jeg må jo si det var godt å bli ferdig med den døra. Ryggen min verker skikkelig etter å stå bøyd over, men den er ferdig og jeg kan slappe av litt før jeg hever meg ut i et nytt malingsprosjekt. Etterpå blir det å male skohylla så vi får den på plass. Da er det en ting mindre å bekymre seg for hvor man skal ha. For når skohylla er satt opp så tenkte jeg at jeg skulle rydde alt som står i veien i indre gangen. Kanskje vi kan få begynt å male veggene som står igjen i gangen. Det er en vegg bak det store klesskapet og en vegg under trappa. Vis jeg får ryddet mest mulig i dag så kanskje jeg kan få hjelp av gubben til å teipe hvettfall.

Nå tenkte jeg at jeg skulle vis dere ytre gangen som er helt ferdig malt og teipen er fjernet. Jeg har så vidt begynt å finne ut av hvordan jeg vil ha det på veggene. Sånn ser det ut forløpig. Det er jo ikke noe hastverk enda. Det er jo viktigere å få malt alt ferdig og få det ryddig.

Jeg måtte jo lukke opp døra for å få et bedre lys på malingen. Nå ser dere bedre hvordan fargen ble på veggen. Dette er jo da det ferdige resultatet og jeg må si at denne fargen ble mye penere enn jeg noengang kunne tenkt meg. Det er så lyst og fint. I love it! Det er så vakkert og hva passer vel bedre på en lys vegg enn svart? Så det blir derfor svart skohylle, svarte rammer osv. Men det vil ikke bli så mye på veggene. Der bildet henger skal det kun stå skohylla under og så er det nok. På den andre siden blir det vel 4-5 små rammer, en cowboyhatt og nøkkelskapet. Da tror jeg faktisk at jeg er ferdig i ytre gangen. Den er så liten så den trenger ikke så mye dilldall. Det eneste som jeg faktisk har tenkt på er om det skulle vært en plante eller noe der. Forløpig tror jeg ikke det, men jeg får tenke litt på det.

Fint ble det hvertfall! Vi er begge veldig foenøyd med resultatet og det er jo bra etter å ha malt så mye og jobba så hardt for å få det ferdig. Vi er jo for så vidt iver halvveis, men allikevel er det de mest slitsomme tingene som gjenstår. Bare tanken på å måtte stå å pusse ned den trappa gjør meg gal. Derfor kontaktet jeg venninna mi og skrev vis hun trenger noe hjelp med rydding/pakking så er det bare å si i fra og det trengte hun. I morgen skal jeg derfor hjelpe henne med å rydde klart soverommet hennes hos moren så det er klart til hun kan flytte tilbake. Det er litt deilig for meg å få en liten pause fra maling, rot og alle tankene rundt dette. Det er nok veldig fint for henne å slippe å være alene om å måtte gjøre alt dette. Hun har en god del ting som skal tilbake dit så jeg vil hjelpe henne. Hun fortjener det fordi hun er et så utrolig godt menneske. Hun hjelpe andre så mye og hun er veldig glad i de vennene hun har som er der for henne. Hun spørr aldri om hjelp selvom hun sliter selv. Derfor tar jeg initiativ til å spørre henne om hun trenger hjelp. Da svarer hun alltid om du har lyst til å hjelpe meg er du mer enn velkommen og det er derfor hun er så god. Hun gi meg et valg selvom jeg har spurt om hun trenger hjelp. Hun vil ikke spørre og plage andre. Hun står heller alene enn å spørre og det gjør henne til et godt menneske. Det burde ikke være nødvendig å stå alene og når jeg vet hun trenger hjelp så stiller jeg alltid opp. Når jeg ikke vet det og hun forteller meg etterpå så sier jeg alltid at hun kunne ha spurt meg. Jeg står alltid der for henne uansett hva det måtte være. Hun er min aller beste venn og jeg er bare glad jeg kan hjelpe. Man skulle ikke være nødt til å stå alene! Jeg vet når jeg trengs og sier alltid i fra når jeg kan hjelpe. Jeg syns det viktigste i et vennskap burde være å ikke være redd for å spørre om hjelp og være en såpass god venn at du stiller opp når du blir spurt om det. For det er det en ekte venn er. En ekte venn slipper alt dem har i hendene for å hjelpe en som trenger det. Derfor skal jeg rydde og hjelpe venninna mi i morgen. Så da er det vel bare én ting å gjøre i dag og det er å stå på. Jeg må gjøre mest mulig her i dag sånn at jeg kommer i mål med det jeg har her, til helgen. Målet er å bli ferdig denne uka så da må jeg stå på. Derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne å rydde gangen nå så kan jeg male den skohylla og få alt på plass.

Hvordan syns du ytre gangen ble?

4 kommentarer

Siste innlegg