Det blir totalt forandret

Akkurat nå har jeg drevet å hengt opp rammer på de nymalte veggene. Det kommer jo til å bli utrolig mye bedre når resten kommer på plass, men nå har jeg hvertfall fått på plass de rammene jeg har ønsket å henge opp. Det kommer til å bli så flott når jeg får bilder i disse også. Ja, som dere ser på bildet under så er det 2 rammer som mangler bilder. Dette er fordi jeg venter fortsatt på de bildene jeg har fremkalt. Det tar vist litt tid. Når jeg får bildene så vet jeg jo fortsatt ikke hvilke av bildene jeg skal bruke. Det må jo passe sammen, men når jeg har fått det på plass så tror jeg dette kommer til å bli kjempe fint.

Men jeg er jo ikke ferdig med den døra jeg drev å malte på i går heller. Det var ytre gangen sine lister som ble prioritert så da må man ta den andre siden i dag. Så det er nå det jeg har holdt på med og skal holde på med videre i dag. Når førate strøket på døra er malt så blir det å gå tilbake til gangen og finne ut hva jeg skal ha hvor. I tillegg har jeg fått klarsignal fra gubben om å male skohylla. Når alt annet er malt så skal jeg ikke ha brunt treverk som syns på møblene heller. Det passer ikke inn i gangen lengre så da må man jo frem med malekosten og svartmaling. Heldigvis har vi svartmaling etter å ha malt halve taket på soverommet. Det ble ikke slik jeg håpet på så der må det gjøres noe. Grunnen til at taket til soverommet står uferdig er fordi vi skal bytte hele taket. Dette huset er ganske gammelt panel og det er absolutt ikke noe unntak i 2. Etg. Men det er ikke noe som haster ennå. Det er jo ingen som skal opp dit annet enn oss uansett. Hadde det vært et barnerom så ville jeg at vi skulle prioritere det først, men heldigvis lever det ikke noe barn i dette huset enda så vi har god tid forløpig.

Jeg må jo helt ærlig si at jeg liker å pusse opp og liker å dille med å pynte opp osv.

#Interiørdesign sier jeg bare. Det er jo så moro å holde på med og jeg føler at det blir bare bedre og bedre. Jeg har jo fått mye gode idéer fra pintrest, istagram og rundt omkring. Vi har jo en helt egen stil og nå har vi endelig gjort noe med dette furumarerittet. Endelig er det våres hus og vår stil. Det blir bare bedre og bedre for hver dag egentlig.

Men nå får jeg sette i gang og male den døra så vi faktisk kan få dem opp og slippe å sitte der på utstilling.

Hold øynene åpne for det vil komme masse inspobilder fra vårt hjem fremover. Jeg kommer til å legge ut bilder av bl.a den skohylla jeg skal male og hvordan det blir i både indre og ytre gangen, trappa og opp til 2 etg. Så det er bare følge med om du vil se mer fra vårt hjem og oppussingen.

For forsettelse følger…

Hva syns du om bildene på veggen og sånn de henger?

4 kommentarer

Siste innlegg