En koselig kveld i vente

Etter å ha malt en stund så ble det jo tomt i malingsboksen og den store med hvitmaling stod jo da så klart under denne dåren jeg driver å maler. Så da tok jeg og gubben en pause fra alt sammen og så en film sammen. Tiden går plutselig veldig fort og nå var det på tide med litt middag. Jeg stekte kjøttdeig og fant fram en form. Vi skal nemlig ha lasagne i dag. Ved siden av blir det rester fra gårsdagens salat også varmen jeg en hvitløksbaguett. Først kunne jeg ikke fordra lasagne, men nå syns jeg faktisk det er kjempe godt. Det er jo skikkelig kosemat så jeg tenkte å finne en film til middagen så vi kan slappe helt av. Det er jo godt å slappe av litt av og til. Når står gubben å maler lister og jeg skal male døra etter at vi har spist. Enten den døra kommer opp i dag eller i morgen er det samme for meg, men den skal opp senest i morgen.

Jeg tror vi kommer til å ta en pause fra maling et par dager. Det har blitt lange dager og det har blitt gjort mye så jeg er veldig glad og utrolig for øyd med det vi har gjort. Forhåpentligvis er vi ferdige i løpet av neste uke. Da har jeg lovet å bake eplekake og invitere mamma og søstern min opp hit så de kan få se hvordan det har blitt her.

Før noen kan komme hit så skal vi få gjort alt som gjenstår. Det er halve indre gangen og hele trappa. Det må vi vel klare i løpet av uka. Det er nå hvertfall målet mitt. Det er jo mye mer jobb med det som står igjen nå. Alt må flyttes av det som ståt i indre gangen og trappa må pusses ned før vi i det heletatt kan tenke på å male, men jeg tror vi klarer det. Vis alt går etter planen så kan vi ha besøk neste helg. Det blir utrolig moro å vise dem hvordan det har blitt. De fargene på veggene er nok ikke noe alle andre har. Her går det ikke i grått, hvitt eller beige. Nei, vi kjører på med lilla, blå og grønn. Blir ikke bedre enn dette her.

Ignorer “jeg er hjemme-håret” og fokuser på hvor utrolig glad jeg er for at veggen ikke er furu lengre!

Nå er det ikke lenge før lasagne-middagen er ferdig i ovnen så da avslutter jeg her. Kan ikke ha brent mat.

Nå skal jeg og gubben nyte mat og film i sofaen. Det blir veldig koselig.

Hva skal du ha/har hatt til middag?

4 kommentarer

Siste innlegg