Lite prosjekt i stua

Siden gubben hadde malt andre strøket på hele ytre gangen så måtte jo jeg finne på noe annet. Det er jo litt igjen før vi er ferdig, det har jeg jo skrivd på bloggen tidligere. Jeg kjenner jo at kroppen min har jobbet en hel uke i strekk og begynner å bli litt sliten av alt sammen, men jeg syns jo dette er utrolig gøy så jeg heiv meg ut i et nytt prosjekt. Nå har jeg faktisk malt ene siden på dodøra. Det trengtes for å si det sånn. Den er ganske slitt med både kloremerker fra huskyvalp og litt andre ting. Det vil jo ikke bli like fint som en ferdigmalt kjøpt dør, men det blir hvertfall mye bedre enn furu. Jeg har så lyst til at alt i gangen skal matche og da må man jo ha en fancy dør også. Sånn så døra ut til å begynne med.

Og ja, jeg maler faktisk dodøra i stua for det var den eneste ledige plassen. Det er jo rot overalt ellers og døra er jo ganske stor. Den trenger jo mye plass når den skal males.

Dette passer jo ikke med resten av gangen så da måtte man jo endre litt på den. Jeg og gubben snakket litt sammen og fant til slutt ut at jeg skulle male den hvit og så får vi se om jeg maler de firkantene enten lys grønn eller lys lilla. Men sånn ser det ut nå.

Den er jo ganake fin i kun hvit også så jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg skal male den i flere farger. Kunne jo hatt ene siden med lilla firkanter og andre siden med grønn også. Vi har jo grønt bad og da vil det jo se fint ut med grønt på døra, men så er indre gangen lilla og da er det jo finest med lilla. Jeg er veldig usikker. Kanskje jeg bare skal male den hvit og ferdig med det? Da vil den jo matche både gangen og badet uansett.

Få høre deres mening.

Hvilken farge(r) ville dere malt på døra?

4 kommentarer

Siste innlegg