En flott dag med samboeren

Dette har skjedd så langt
Jeg og gubben spiste grove rundstykker til frokost og fant til slutt ut at vi skulle ta en liten tur på hagesenteret. Vi dro i hovedsak dit fordi vi tenkte å se etter et frukttre eller japansk kirsebærtre, men det var lite utevalg og veldig dyrt så det ble noe annet i stedenfor. Nå lurer dere sikkert på hva vi kjøpte og det skal jeg fortelle dere. For selvom det begynner å bli kaldt og værmeldingen sier fare for snø så er det fortsatt en god del igjen på hagesenteret. Så vi tok med oss en drueplante som var -70% for, en rød rosebusk til -70%, bringebærbusk til -70%, 2 pk med blomsterløk, flere sekker med jord og denne lille søtnosen som jeg syns var så utrolig skjønn.

De fargene var jo så flotte, men nå er jo spørsmålet om denne planten tåler å stå inne, om den komme til neste år om den står ute eller om dette var et dumt kjøp. Vel, den var hvertfall nydelig og må den stå ute så kan den jo være fin pynt inne i uteplassen. Jeg har faktisk aldri kjøpt sånne så jeg vet ikke, men om den kommer igjen så går det jo ann å ha den i hagen.

Uansett… Nå tenkte jeg at vi skulle lage litt middag og siden det er gubben sin bursdag så blir det grønnsakspizza. Etter det får vi prøve å få lagd eplekake og litt eplesyltetøy. Så er det vel rednecks og sofaen for resten av kvelden tenker jeg. Så da er denne dagen fullbooket.

Dagen i dag har vært full av regnvær, godt humør og litt kjøring. Det har vært gøy å dra å se på planter og trær sammen med gubben. Det å kunne snakke sammen om hvilke blomster som er finest og hva som kunne være plantet hvor. Jeg syns det er veldig fint å ha en gubbe som bryr seg om hvordan det er i hagen og at han bryr seg om meg og hvordan jeg har det. Han er rett og slett det beste som har skjedd meg. Han er den viktigste personen i mitt liv. Men sånn blir det jo som regel når man bor oppå hverandre og er med hverandre hver eneste dag. Jeg blir hvertfall mer og mer glad i han og setter utrolig stor pris på alt han gjør og den han er.

4 kommentarer

Siste innlegg