Du er 26 år!

Ja, da var det en ny dag. Jeg syns jeg starter disse dagene litt tidlig altså, men vis jeg går å legger meg nå så har jeg jo mistet mye av dagen når jeg våkner igjen. Først og fremst vil jeg gratulere så mye til gubben som har bursdag i dag. Han er den viktigste personen i livet mitt. Jeg føler langt inni meg at han er den jeg kommer til å dele resten av livet mitt med. Han er en ekte handyman og kan lage masse nytt ut av gamle ting. Gubben er den snilleste mannen jeg har vært borti og jeg håper han får en skikkelig fin bursdag. I dag har han fri fra jobb og derfor tenkte jeg vi skulle kose oss litt i kveld med god mat, litt godt og rednecks på tv. Jeg vet ikke om kvelden i dag kan toppen gårsdagen i mine øyne, men vi kan jo hvertfall ha det like koselig. I går lå jeg i armkroken hans, mens vi så på bloggerne. Det var så koselig at begge to holdt på å sovne så vi fant ut at vi skulle gå å legge oss litt tidlig i går, men av og til er jo det litt godt å sove litt ekstra mye også.

Hva annet som skjer i dag vet jeg rett og slett ikke. Jeg syns bursdagsbarnet kan få bestemme hva han vil gjøre. Så lenge kvelden går som planlagt så er jeg fornøyd. Det kommer til å bli så koselig! Det er så klart veldig kjip følelse å sitte med når man ikke har hatt råd til å kjøpe en gave til gubben. Alle pengene jeg har hatt nå har gått til mat den siste tiden så da får man heller bite i det sure eple og tenke som så at vi har hvertfall hverandre og hele dagen sammen. Ikke det at han bryr seg om noe som heter gaver og feiringer, men det er fortsatt en kjip følelse å sitte med for meg som er samboer og kjæreste. En koselig dag skal det nok bli uansett om man har gave eller ikke! Jeg skal ingen steder!

Jeg håper hvertfall vi får brukt de eplene som gubben kom med for en stund siden. Kanskje vi kan lage eplesyltetøy og eplekake i dag? Om det blir jeg som står med det alene eller om han vil hjelpe får vi se på i løpet av dagen. Han har helt sikkert noe planer i dag som innebærer å holde på ute eller noe sånt, men vi får se. Akkurat nå sover han søtt oppe i senga, mens jeg sitter å lader mobilen min nede i stua.

Jeg fikk jo i jobb å hjelpe venninna mi å selge en del hobbyting eller jeg meldte meg jo forsåvidt frivillig. Og da må man jo legge ut alt for salg. Det er jo en god del jobb, men det gjør meg ikke noe. Hun har mer enn nok å gjøre med pakking og selging av dyr og utstyr osv. Og hvis man ikke kan hjelpe en venn så hvorfor leve? Det er det minste jeg kan gjøre. Nå er hun så å si den eneste vennen jeg virkelig ha hjulpet med ting og tang, men det er fordi jeg vet hun setter pris på det og tar ikke min hjelp for gitt. Jeg får høre at hun er veldig takknemlig for min hjelp og det gjør jo at jeg bare vil hjelpe mer. Nå vet jeg ikke når og hvor mye jeg kommer til å se henne fremover så enten det er hjelp eller hva det måtte være så kommer jeg til å si ja. Men førnoe som helst så må jo ting og tang legges ut for salg. Alt hun får solgt nå blir lagt på sparing så hun kan flytte til et eget hus i fremtiden. Nå er det bare å jobbe på og spare mest mulig. Så vi får se hvor mye jeg får sett henne da…

I dag blir det hvertfall gubben i fokus!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg