En hjelpende hånd

Jeg har vært våken siden kl. 05.00, men sov kanskje 1t etter det. Våkna og var absolutt ikke i form, men det hjalp faktisk litt å sove ekstra på morgenen. Venninna mi sov jo noen timer mer enn meg, men vi er nok begge litt slitne og ikke helt i form. Hun er jo sjuk og har lov til å være litt utslitt. Hvorfor jeg er utslitt er derimot et mysterium, men forhåpentligvis blir det bedre utover dagen. Vi har hvertfall fått gått igjennom mye av hobbytingene hennes og jeg skal hjelpe henne med å selge en god del ting. Vi har også fått tatt litt oppvask og nå driver hun å støvsuger buret til de 2 små pelsballene hun nå er nødt til å gi slipp på. Det er jo juvelene hennes og hun stiller såklart høye krav for ny eier så vi får håpe de får et godt hjem.

Videre i dag skal vi prøve å finne ut hva vi kan få pakket ned og se om vi får av gårde noe av det som skal kastes bl.a. det er mye jobb å flytte og man vet ikke nøyaktig hvor mye man har før man skal flytte alt ut av huset/leiligheten. I dette tilfellet er det jo en leilighet, men det er allikevel myyye som skal ut. Gubben hennes må finne et eget sted å bo og det blir nok veldig mye fremover for dem begge to. Jeg er derfor her for å hjelpe. Jeg vet det ikke er lett å måtte flytte fra noen og hjem igjen til familien. Når man har kommet ut av redet så vil man jo som regel ikke tilbake igjen. Jeg er kjempe glad i foreldrene mine, men jeg vil ikke bo med dem for resten av livet allikevel. Men ting kan skje og da er det jo ikke alltid noe valg.

Som dere ser på bildet under så er jo disse pelsballene utrolig søte. Det er nok utrolig tungt for henne å måtte gi dem fra seg.

Hun har mange gode minner å se tilbake på. Hun gjør hvertfall alt for at dem skal få et godt hjem og at hun finner rkktige eiere med god kunnskap og som vet å ta vare på disse dyrene. De krever jo en god del kunnskap og er veldig skjøre. Hun gir dem ikke bort til hvem som helst. Det er hvertfall ingenting å si på venninna mi sin kjærlighet til dyrene sine. Hun elsker dem av hele sitt hjerte og det gjør dette bare enda mer vondt å se at hun ikke kan ha dem.

Men nå får vi nesten komme i gang og prøve å få gjort mest mulig før jeg skal hjem igjen. Jeg tenkte å dra litt tidlig hjem i dag. Nå er det så lenge siden jeg har vært borte om natta at jeg kjenner faktisk på hjemlengsel allerede. Det må jo være lov å si at man savner gubben sin selvom det bare har gått 24t siden jeg så han sist.

Men først skal det ryddes…

4 kommentarer

Siste innlegg