Akkurat som Pocahontas

Nå kjenner jeg virkelig på det at jeg ikke har fått gjort noe siden mandag. Ikke har jeg fått stelt og hatt ork til plantene, ikke har jeg fått trent eller holdt meg i aktivitet, ikke engang har jeg orket å vært ute mer enn 3 minutter av gangen. Dette har ikke vært en særlig bra uke for meg, men jeg får ta det igjen til neste uke. Da blir det beinharde treningsøkter, spise til faste tider, spise sunt og drikke masse vann. Nå er sommeren over og farris er ikke lengre veldig viktig å ha i hus. Kanskje jeg tar opp en flaske nå og da, men jeg tenkte å holde meg mest mulig til vann så får vi se hvordan det går. Høsten og vinteren er egentlig den vanskeligste tiden å holde seg i form på, men jeg tenker at vis jeg klarer å gå ned 5 kg innen året er omme så er jeg storfornøyd. Klarer jeg å komme meg ned til 90kg før 2019 banker på? Vel, vis du er spent eller heier på meg og mitt mål så håper jeg du følger med på bloggen. For fremover nå så skal det komme litt mer trening og kosthold, men det vil også komme spennende innlegg og flotte bilder for dere som elsker blomster og planter. Men det har seg nå sånn at Norge er delt opp i en lang kald del og en liten varm del i løpet av året og da må man gjøre det samme med livet. Jeg fungerer VELDIG DÅRLIG i kulde og liker meg best inne. Så i løpet av den kalde delen av året bruker jeg tiden min litt annerledes enn det dere har sett i sommer.

Men jeg tror jeg faktisk aldri har hatt med meg kameraet ut om vinteren og tatt noen skikkelige bilder så det er hvertfall en av tingene som står på lista. Det gleder jeg meg veldig mye til. Det å faktisk se hvordan kameraet mitt fungerer å ta bilde av landskapet dekket i hvitt slør. Ja, forhåpentligvis er det en god stund til ennå. Eller så blir det oppdateringer på paprikaplantene, spirene jeg ikke aner hva er, epletrærne og så klart vil det komme bilder av blomstene vi har inne og litt sånn forskjellig.

Dette er jo en blogg om meg og mitt liv så det vil jo alltid bli mye blomster, men det er ganske mye mer ved meg enn det. Lidenskapen min ligger i naturen, planter og dyr. Jeg har alltid følt meg litt som en blanding av Pocahontas og Ariel. Jeg er nygjerrig, eventyrlysten og vil se/oppleve noe nytt. Jeg føler meg rolig og finner meg selv når jeg er i naturen og bare sitter der. Det finnes ikke noe bedre følelse i verden enn å kjenne vinden igjennom håret. Jeg husker jeg elsket å stå med armene ut og lukke øynene når det blåste skikkelig. For dere som kjenner til pocahontas og sangene derifra så er “colours of the wind” min favoritt. Det viser en vanlig mann hvor feil han tar og hvor mye som er verdt å ta vare på og åpne øynene for.  Livet er ikke bare deg og meg. Men også elven, trærne og fjellet har en historie og har en mening.

Fun fact om meg: jeg elsker disneyfilmer! Jeg er barnslig, tørr å innrømme det og bryr meg egentlig ikke hva andre mener om det. Disney har kommet med aå mange nydelige filmer.
Pocahontas: Jeg griner hver gang jeg ser filmen og pocahontas må ta farvel med john smith etter å ha blitt skutt da han hoppet foran for å redde høvdingen (faren til pocahontas). Vis han blir der så vil han ikke overleve. Det er såå trist!

Hva er din disney favoritt?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg