3 dager alt

Når jeg blir syk og har symptomer jeg vanligvis ikke pleier å ha så går det en million tanker i hodet mitt. Hva om det er det og det… jeg er nok ikke den eneste som tenker sånn, men føler det blir ganske slitsomt å ikke vite hvorfor jeg plutselig ble så dårlig som jeg ble. Nå er jeg på dag 3 av dette marerittet. I går klarte jeg å spise litt weetos og en halv pølse i lompe. Vel, det er jo en forbedring fra dagen før hvor jeg kun spiste en tomat. Nå er ikke jeg den som sier nei til mat, men disse dagene har mat gjort meg kvalm. Jeg klarer ikke svelge og det kjennes ut som det bare vokser i munnen min. Nettene er enda verre. Jeg får sove i 30 minutter max og så må jeg på do. Magen romler så høyt at til og med hunden reagerer. JA, JEG VET DU ER SULTEN! Men jeg får da ikke gjort noe med det når halsen ikke vil slippe ned noe mat. Forhåpentligvis er jeg på bedringens vei. Jeg føler meg litt bedre i dag så da går vi håpe at dagene fremover blir bare bedre og bedre. Dag 3 i senga og jeg begynner å bli ganske lei. Heldigvis har jeg ikke kastet opp mer etter den ene gangen på dag 1.

Jeg har bare lyst til å komme meg ut og nyte dagene. Jeg er så lei av å måtte sitte inne fordi jeg er kvalm og vet ikke hva som blir det neste som kommer ut av denne kroppen. Forhåpentligvis holder det seg der det skal. Nå har jeg gått ned 2 kg og det holder syns jeg. Det er virkelig ikke sånn jeg vil gå ned i vekt! Trening og variert sunt kosthold er eneste måten jeg vil gå ned på. Så nå syns jeg det er på tide å bli frisk. Jeg har ikke tid til dette her jeg.

For å bli bedre så må man spise så frokosten min ble en tomat. Jeg skulle bare ønske jeg klarte å spise mer, men jeg får spise litt og litt ettersom jeg føler at jeg får ned noe mer så får vi håpe på det beste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg