Gutta mine

På morgenen i dag fikk dere vite hvordan formen min var, men etter å ha skrivd det innlegget så gikk alt nedover. Jeg kastet opp, ble så svimmel at jeg måtte holde sengen hele dagen og har sovet litt, verket i hele kroppen og hatt hodepine. Dette er den verste dagen i mitt liv. Jeg har ikke vært ute av senga utenom på badet. Heldigvis har jeg verdens snilleste gubbe som kom opp til meg med et glass cola og ritzpakke. Han er så søt og god. Jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten han. Han er der alltid når jeg trenger han. Jeg er så heldig!!

I tillegg til en god og snill samboer så har hunden ligget og passet på meg i hele dag. Så selvom jeg har kastet opp og hele dagen har vært grusom så har det faktisk vært noen lyspunkt også. Hunden våres er så utrolig skjønn. Når jeg har vondt, er lei meg eller er syk så er han alltid på plass for å trøste meg eller passe på meg. I gjengjeld passer jeg på han i tordenvær og fyrverkeri for da er han redd.

Men nå har jeg kommet meg ned i stua (endelig). Jeg har fått i meg en tomat og litt mer drikke. Så får vi bare håpe at morgendagen blir bedre. Vis jeg må igjennom en dag til med dette her så kommer jeg til å bli helt sprø. Det å ikke kunne gjøre NOE SOM HELST er helt grusomt. Jeg har verken tid eller tålmodighet til å ligge en hel dag i senga, men i dag var jeg pent nødt til det. Vis jeg så mye som reiste meg så snurret hele rommet. Nå ligger jeg ganske stille på sofaen så det eneste som går rundt nå er magen min. Den er virkelig ikke frisk så jeg må nok rett og slett bare ligge stille til jeg er frisk igjen. Jeg får vel kanskje prøve å spise litt mer i dag enn bare en tomat. Man blir ikke frisk om man ikke spiser!

4 kommentarer
    1. Åå. Masse god bedring og håper du blir fort frisk ❤. Husker jeg var så dårlig i svangerskapet og det var ikke Morro og ha det sånn. 😥 så føler med Deg! Godt han tar vare på deg mens du er syk. 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg