Fått gjort litt i dag

Da har nok en dag snart kommet til en ende, men man har faktisk fått gjort en god del i dag da. I motsetning til gårsdagen så har jeg vært i litt bedre form og fått unna litt. Jeg og gubben kjørte først til fyllinga og fikk kastet av et hengerlass med jord/sand og en busk som stod bak garasjen. Vi tok en titt innom gjenbruken der vi fant et smalt skap som vi bare måtte ha med. Det var snakk om å ha det i gangen, men det passet faktisk bedre i stua så da står det der. Det var også noen oppbevaringskasser der som vi tok med. Det er jo kjekt med noen oppbevaringskasser om man skal stue vekk noe f.eks.

Etter å ha satt fra oss hengern så dro vi for å prøve å rekke TESS før det stengte, men vi var akkurat for seine så da dro vi til butikken. Der fant jeg en ny roseplante (denne gangen rosa). 29,- er jo ikke så mye penger så da ble den med meg hjem. I tillegg til en liten palme. Vi fikk også med oss noe grønnsaker, pålegg, brød og melk så nå har vi det en stund fremover.

Etter butikken og fylt en bensinkanne så dro vi hjemover og fikk det i kjøleskapet og plantene i potter. Vi fikk i oss litt middag og nå ser vi på Hulken.

Morgendagen blir nok litt annerledes. Jeg tenkte jeg skulle prøve å få gått en tur og få vasket litt mer tøy, men man vet jo aldri hvordan formen er eller hvordan været blir.

Før noe som helst så blir det å slappe av og etterhvert også sove. Akkurat nå er jeg helt utslitt. Jeg gleder meg faktisk til å komme meg opp i senga og få slappet skikkelig av.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg