Det er så lenge siden sist

I går var jeg helt utslitt og sovna faktisk på sofaen en liten stund, så da ble det tidlig kvelden på oss. Gubben er litt sliten han også så kanskje vurdere å sove tidligere fremover og se om det hjelper…? Det er jo ikke aånn at vi går å legger oss så himla sent, men gubben skal jo ganake tidlig opp for å dra på jobb. Vi får se om vi klarer å komme oss i seng tidligere eller hva som skjer. Jeg må hvertfall få mer energi om jeg skal fortsette å trene og holde meg aktiv. Men det er nok på grunn av den lange gåturen i Drammen at jeg er utslitt. Det var verdt det da!

Dagen i dag
Vi har planer om å tømme hengern for sand, en tur innom bensinstasjonen for bensin til gressklippern, i butikken og en liten tur innom TESS for å se om de har en del til mopeden som gubben trenger. I tillegg til det tenkte jeg å skrive en ny middagsplan siden den forrige gikk ut i går.

I går tok jeg frem tegnesakene og begynte å tegne. Til slutt ble det bambi og trampe. Den er tegnet med penn og fargelagt med fargeblyanter.

Kanskje det er det jeg skal gjøre i dag om jeg har litt ledig tid. Jeg får se hva jeg orker etter alt annet. En tegning kan ta mange timer. I går tror jeg at jeg brukte 3t. Det meste jeg har brukt på en tegning er 3 dager. Der var det så mye detaljer og skygge. Desverre er den solgt for lenge siden. Jeg har også tegnet kjendiser, anime, tatoveringer og blomster, men disneyfigurer er det jeg liker best å tegne.

Der har dere enda en side av meg som jeg ikke har vist noe særlig på bloggen (om jeg har i det hele tatt). Det er ikke så mye jeg tegner for tiden, men jeg vurderer å tegne litt mer nå fremover. Kanskje jeg legger ut flere bilder her på bloggen.

2 kommentarer
    1. Noen dager er man mer sliten enn andre dager..sånn er det bare..Men koselig med gåtur i Drammen da.. Veldig søt tegning, du er flink <3<3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg