Kjerrehjul til pynt

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan det har blitt med alle de kjerrehjulene vi har vært å hentet. For i går skulle vi hente 4 kjerrehjul, men siden vi hadde kjørt så langt så sa hun at vi kunne få med et til. Det var såå snilt! Så i går satt vi dem på plass og det ble skikkelig fint. Vi hadde jo alt bestemt oss for å ha 2 av dem ved garasjen, men reaten var litt usikkert. Men vi fant fort plass til 2 av de andre. De står nå ved drivhuset og det ble utrolig flott. Det siste hjulet skal vi ha i taketå uteplassen. Vi skal nemoig lage det om til en lampe. Så det blir veldig spennende å se hvordan blir. Men akkurat nå ser det slik ut ute i hagen hos oss.

Jeg vet ikke hva dere syns, men jeg elsker det! Vi har jo ønsket oss sånt hjul helt siden vi flyttet sammen og det begynner jo å bli et par år siden nå. Som regel selges jo slike til 500,- og det har ikke vi råd tkl å bruke penger på. Så kom vi plutselig over noen som skulle gis bort og da måtte vi jo gripe sjansen og kjøre å hente dem før noen andre. Det gjelder å være kjapp på finn for det blir velsig fort gitt bort! Heldigvis klarte vi å få tak i noe som vi har ønsket oss lenge. Og det ble skikkelig stilig! Det eneste som mangler nå er gevir. Det er vel det som virkelig står høyest på ønskelista når det kommer til utepynt. Det hadde vært stort å fått tak i noe sånt som kunne hengt på garasjen eller inni uteplassen. Eller så er det ikke så mye som faktisk står på MÅ HA-listen. Jeg har alt jeg trenger akkurat her. Jeg har tak over hodet, en fantastisk god mann å dele livet med, verdens herligste hund og mat på bordet. I tillegg til en flott uteplass,hage,drivhus og planter. Alt vi trenger nå er et barn eller flere så er livet mitt komplett.

Her vil jeg leve resten av livet. Her trives jeg veldig! Vis jeg skulle bodd et annet sted så måtte det vært på sørlandet eller mot Bergen, men akkurat her vi er nå er et flott sted å bo! Jeg vil ikke flytte herifra på en LANG stund!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg