En kjøretur i bilder

Da ble det en fantastisk biltur langs vannet i dag. Vi fikk hentet noen utrolig stilige kjerrehjel som skal være til pynt i hagen. I tillegg skal gubben prøve å lage lampe ut av det ene lille hjulet. Det skal henge inne i uteplassen så det blir utrolig spennende å se om fungerer slik vi håper det skal.

Men før jeg vise dere noe som helst så tenkte jeg å fortelle litt om dagen i dag etter at vi hadde spist is med naboen. Det var en lang og svingete kjøretur og det tok jo litt tid å komme frem. Men det var mye fin utsikt som jeg tok bilde av. Da vi kom frem så møtte vi ei utrolig hyggelig dame som vi slo av en prat med. Hun fortalte om mannen hennes som hadde gått bort, at hun likte blomster og litt sånn forskjellig. Hun hadde det veldig pent der hun bodde. Det var et landlig sted og et nydelig hus.

Da vi hadde fått hjulene inn i bilen og fått luftet hunden litt så kjørte vi videre ned til brygga der vi tok noen bilder med kameraet (disse bildene kommer i et annet innlegg). Planen var egentlig å fiske der, men det satt folk der og da var det ikke noe vits å surre med fiskestenger og sånt rundt der. Så da kjørte vi videre. Gubben kjørte ned der vi pleier å fiske i drøbak og da stod vi å fisket litt der, men fiskene var ikke å se. Vi hadde ikke ett eneste napp så det er nok alt for varmt å fiske fra land.

Da bar det videre til butikken siden vi ikke hadde noe brød hjemme. Gubben gikk inn mens jeg satt ute med hunden. Han kommer ut med både daim is og farris bris. Det var skikkelig koselig og det smakte veldig godt.

Her er noen bilder fra turen.

Utrolig flott tur med nydelig natur å se på mens man kjører. Norge er et flott sted å bo! Her finnes det så masse fint å se på og det koster ingenting annet enn bensin.

Hva liker du aller best ved norsk natur og hvorfor?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg