Endring i planene

Dagen begynte vist med hodepine, men så gikk det heldigvis litt over.

I dag var planen å dra på fyllinga og innom butikken for å kjøpe melk, men så ble planene utvidet. Da vi kom frem til butikken møtte vi på naboen. Hun satt utenfor kiosken i Åmot og drakk kaffe. Hun ville så gjerne ha litt selskap etter at venninnene henens måtte dra. Så da satt jeg og gubben oss ned og pratet med henne en stund. Hun spanderte is på oss. Det var veldig hyggelig. Som regel er det bare litt snakking akkurat når hun går forbi så det å sitte ned og bli bedre kjent var veldig fint. Må få invitert henne på kaffe og kaker i løpet av sommeren/høsten.

Vi satt å snakket en god stund og det må virkelig gjenta seg. Med sånt hyggelig og koselig selskap så må man jo bare fortsette å holde kontakten. Det må jo gå ann å finne på ting med naboene rundt her!

I dag ble det vist en kjøretur til. Nå skal vi hente kjerrehjul. Det er noe jeg har ønsket meg en lang stund, men de har alltid vært så dyre. Hvordan stand dem er vet jeg ikke helt, men det er jo bedre enn ikke noe. Vi har sett bilde av det, men man vet aldri standen før man kommer dit. Så da blir det å hente dette og så tar vi en fisketur. Hunden er i bilen med oss så da kan vi slippe å tenke noe særlig på tiden.

Da får vi vel bare håpe på fisk i kveld da…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg