Det kom til slutt!!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. I dette tilfelle var det sant. Det var så godt med masse regn nå som det har vært så tørt og varmt i måned etter måned. Nå trengte bakken en akikkelig skur og det tror jeg den ble veldig takknemlig for. Jeg håper jo det vil komme litt grønt gress, men jeg tror ikke på mirakler. Så med mindre det holder seg i grei temperatur og det regner mer i løpet av kort tid så troe jeg ikke vi vil se noe særlig til detgrønne gresset på en god stund…

Frem til nå har det regnet 3 ganger og vi har fylt bøtter med vann så vi har til vanning. Man sparer jo utrolig mye penger på å fylle opp det regnvannet som kommer. Det er jo ganske mye planter som skal ha vann både inne i drivhuset og ute.

Nå tenkte jeg å vise dere litt regnbilder. Jeg har jo ventet så lenge på at det skulle regne så da var det frem med mobil og kamera for å ta bilder. Nå får dere se mobilbildene. Jeg har ikke gått over bildene på kameraet ennå. Jeg sitter nemlig ute på verandaen, under markisa og nyter den herlige, friske luften.

Jeg syns det er så koselig å sitte ute når det regner. Bare høre at det plasker og renner. Torden og lyn derimot er ikke noe gøy. Jeg har en liten hund som trenger matmoren sin 110% og det er helt greit for meg. Jeg trenger nok han litt jeg også så da får vi passe på hverandre mens det braker løs.

Nå sitter jeg egentlig og lurer på om det vil komme mer regnevær i løpet av kvelden/natten eller om det var det. Det hadde jo så klart vært utrolig bra via det hadde regnet og regnet, men vi får se. En liten pause nå og da er jo bare bra så kan det få synket litt og gitt gresset og alt annet litt tid på å suge til seg alt det vannet de klarer.

Eller så blir det jo ikke så mye annet å gjøre i dag. Det har egentlig vært ganske deilig å kunne slappe av uten å svette i hjel. Men det skjedde noe litt spesielt og koselig i dag da. Jeg spurte nemlig gubben hva han ville ha til middag i dag og plutselig kjøpte han pizza fra pizzabakern. Det smakte utrolig godt nå etter å ha holdt meg litt unna slik mat. Ting smaker best når man får litt pause fra det.

Men nå skal jeg og hunden kose oss i den friske luften, mens gubben mekker motorsykkel.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg