Venter på regnet

Etter å ha ventet så lenge på at det skal komme skyer og torden (og det ikke kom) så bestemte jeg meg for å ta meg en dusj. Det regner i det minste i dusjen om ikke noe annet. Alt jeg ønsker meg nå er regn, øsende regn! Jeg savner virkelig det grønne gresset. Lukten av nyklipt gress og synet av en grønn plen. Ting man egentlig ikke tenker på, men er utrolig viktig for at det skal være fint i hagen.  Så når det blir borte så skjønner man virkelig hvor mye det betyr å ha det regnværet om sommeren. Jeg har aldri hatt noe i mot regnvær, men vet det er mange som hater det og at det ødelegger sommeren. Jeg sier bare en ting: vil dere heller ødelegge synet av den flotte naturen enn å ha regnvær på sommeren?? Jeg velger regn fremfor en solfylt sommerferie.

For meg går det ikke ann å sole meg i den solsteika. Jeg orker ikke gjøre noe som helst og alt dør. Vis jeg kunne bestemt været så hadde jeg bestemt 1 uke med regn akkurat nå for jorda trenger det.

Men vi får vente og se hvordan været bli fremover. Jeg tviler på at det kommer til å bli noe bedre med tiden, men vi kan jo alltids håpe. Jeg må bare si at jeg storkoser meg ute nå. Det er grei temperatur og det blåser. Det er til og med overskyet. Hva som skjer i løpet av dagen vet jeg ikke. Det var spådd regn fra kl. 13.00 og så ble det forskyvet og forskyvet. Yr sier at det ikke kommer regn før i kveld og mobilen min sier… vel, mye rart!!!

Akkurat nå gidder jeg ikke følge med på varslingene lengre. Det er jo bare rot. Jeg tror de har fått kokt seg i sola litt for lenge de som leser været. Nei, man får vel bare vente og se. Jeg skal hvertfall sitte her på verandaen og vente på regnet jeg har bestilt i helgen.

…om jeg så må sitte her til i kveld!!

Hva skal du i dag?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg