Etter varmen kommer kulden

Altså, jeg er ikke noe ekspert på dyrking av grønnsaker. Det har vært mange misslykkede forsøk og mye som har gått galt på veien, men jeg har lært veldig mye når det kommer til dyrking og bare det å finne frø. Jeg tenkte jo ikke på alle frøene som man kan finne i frukt og bær. Jeg viste jo hele tiden at de var der, men jeg har aldri tenkt på at jeg faktisk kan dyrke det vis dere skjønner hva jeg mener. Jeg har heller ikke tenkt tanken på å kjøpe diverse grønnsaksplanter og frø. Det er faktisk i år at det begynte å virkelig gå opp for meg hvor mye jeg liker å gjøre det.

Jenta som gikk i høye heler og kjole til skolen endte opp som hobbygartner. Hvem skulle tro det?? Vel, ikke jeg!! Jeg trodde jo helt ærlig at jeg kom til å bli konditor og det skjedde jo ikke så da sitter man her uten fagbrev og jobb, men det var ikke det jeg skulle skrive om nå.

Jeg har brukt hele dagen i dag på å sitte i ro i sofaen. Det har vært så grusomt varmt at jeg har ikke orket å gå ut. Men jaggu kom det en liten sky foran sola og jeg kunne endelig bevege meg ut av døra. Så da gikk jeg så klart rett ut i drivhuset og der fant jeg dette.

Er ikke den blitt stor så vet ikke jeg. Den var sånn halvparten av størrelsen i går. Det er helt sykt hvor fort det har vokst. Jeg klarer nesten ikke skjønne hvordan det er mulig. I tillegg til disse agurkene så har jeg enda en liten ting å vise dere. Det har nemlig begynt å bli modent på de små cherry tomatene. Tomatene kom for en stund siden, men det er først nå de har forandret farge. Ser så stilig.

Det er bare én forløpig, men det er nok ikke lenge før resten også henger seg på og skifter farge. Jeg har jo noen utenfor drivhuset også som har tomater, men de er fortsatt grønne.

Nå er det jo snart august så det er jo på tide at de snart blir modne. Men akkurat i dag har jeg ikke ventet på tomater som skal bli modne. Nei, i dag har jeg ventet på at dagen skal være over og kvelden skal komme. Nå er det heldigvis ikke så ille og jeg kan slappe av ute på verandaen (her jeg sitter nå) og det er utrolig deilig. Det som skal skje i kveld er vist noe med månen. For å være helt ærlig har jeg ikke fått det med meg annet enn at gubben sa jeg måtte se på månen i kveld. Så da får man prøve å få med seg det. Jeg er nesten helt sikker på at jeg kommer til å glemme det, men vis jeg får det med meg så blir det jo epic!

Akkurat nå vil jeg bare sitte her ute og nyte at det ikke er så himla varmt. Jeg føler meg som en ferdig kokt hummer. Det har rett og slett vært helt grusomt! Noen sier 34°c og noen 37°c. Jeg vill egentlig ikke vite det. Varmt har det i allefall vært og det er alt jeg trenger å vite. Nå skal jeg legge meg rett ut på verandaen og nyte stillheten, kulden og et glass taffelvann før jeg går i dusjen… vis jeg orker!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg