Ikke helt som jeg håpet

Jeg lovet å blogge når jeg hadde smakt på denne sorbeten jeg lagde og det har jeg jo gjort nå. La meg bare få si det sånn at den var umulig å scoope så jeg måtte skjære den opp i biter og mose den. Og når jeg først fikk smakt på denne isbiten så var den så sur at jeg så vidt klarte å få i meg 1 skje. Så her må det nok litt sukker til allikevel. Det var egentlig veldig kjipt for jeg håpet å finne en ting jeg kunne kose meg med på varme sommerdager (som denne). Desverre falt ikke dette i smak hos meg så da får jeg tilsette sukker og fryse som porsjonsis. Jeg har ispinneformer så det går jo ann å slenge det oppi der. Men da får jeg vel lete videre etter noe sunt og godt som er kaldt. I mellomtiden har jeg jo flaskene med isvann. Det har virkelig vært godt å ha iskaldt vann disse varme dagene her. Jeg er veldig glad for at jeg ikke er en blomst akkurat nå for å si det sånn. Det er jo helt grusomt ute. Bakken er jo helt tørr og gresset er brunt. Det er jo veldig trist, men forhåpentligvis så blir det litt regn om ikke alt for lenge så plantene får kviknet til og at lufta ikke er så tørr. Jeg får jo så hodepine i denne tørre varmen. Denne varmen påvirker jo så utrolig masse så vi får ønske oss litt regn så bonden blir fornøyd.

Vel, her er nå den sorbeten jeg lagde. Skuffende, men man kan jo ikke lykkes hver gang. Kanskje neste gang finner jeg en oppskrift som passer meg bedre.

4 kommentarer
    1. Dumt den ikke ble god da.. Mango og Jordbær er jo gode smaker.. <3 Du finner nok noe som er både sunt og godt om du leiter litt rundt på slike kostholdsblogger :))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg