Mango og jordbær sorbet

Det ble vist ikke noe gåtur annet enn til butikken, men det ble en tur til stranden da. Det er så utrolig varmt at vi sliter med å sove. Jeg skulle vel egentlig hatt meg litt søvn nå. Jeg får hodepine av denne varmen. Det verste er at jeg ikke er trøtt. Jeg begynte jo dagen med trening og så sovna jeg i 2-3 timer. Jeg har vært skikkelig trøtt i hele dag egentlig. Gubben lagde middag og jeg duppet av på sofaen. Jeg skylder på varmen og lufta. Det går jo nesten ikke ann å fungere i denne varmen. Så i dag kjøpte jeg jordbær, mango og sitron for å lage en sunn sorbet, men jeg har ikke fått prøvd den ennå. Jeg hadde jo en meningsmåling på bloggen min en stund tilbake og da vant jordbær og mango sorbet. Jeg gleder meg til å smake på den. Det ser jo utrolig godt ut så vi får se da…

Nå er det jo egentlig leggetid for min del, men jeg tenkte jeg skulle fortelle litt hva som skjer i morgen. For først og fremst skal jeg spise frokost og trene. Etter det så tenkte jeg å gå meg en tur. Vi får se hvor seint det blir. Etter det skal jeg prøve å få smakt på denne sorbeten og blogge litt etter det. Jeg må jo vise dere hvordan resultatet ble! Om det ble suksess såskal jeg lage flere slike fruktsorbeter med diverse smaker. Det er jo utrolig enkelt og koster heller ikke så mye så kanskje dette blir snacks for varme dager. Jeg er veldig spent!

Har du lagd iskrem/sorbet før?

2 kommentarer
    1. Anonym: ja, oppskrift kommer når jeg har smakt på den så bare å følge med hihi 🙂 og det beste er at den er sunn så man kan spise uten å tenke på kunstig tilsetningstoffer og alt sukkeret.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg