Frustrasjon og trening

i dag våknet jeg halv 5 (til og med før gubben). jeg syns egentlig det var helt greit så når alarmen til gubben ringte så gikk jeg ned sammen med han og spiste frokost. når han hadde dratt på jobb så begynte jeg å trene. det er jo ikke fult så varmt nå på morgenen så da gikk det ann å trene selv om jeg vet at jeg hadde trent uansett om klokka var 12.00. trene må jeg gjøre en gang om dagen uansett vis jeg skal komme i form. nå skal gubben ut i ferie neste uke så da tar jeg en skikkelig hard treningsuke nå mens jeg kan. jeg hater å trene når folk ser på/er i nærheten (aner ikke hvorfor, har bare alltid vært sånn). men i dag ble det 1 times trening akkurat som i går og jeg er utrolig fornøyd med innsatsen. igjen var manualene en god venn og i dag fant jeg frem strikken som jeg bruker rundt beina. det er utrolig effektivt. den gjør øvelsene litt tyngre kan man si. i tillegg ble det rompeøvelser uten noen treningsmidler. og som alltid så må jeg jo ha musikk når jeg trener. uten musikk så blir treningen så kjedelig og jeg gir ikke halvparten av det jeg gjør med musikk. musikk er min personlig trener (når man ikke har mulighet til å ha personlig trener).

resten av dagen i dag vil gå til litt av hvert. jeg skal gå en tur bort til butikken først og fremst. etter det så blir det å sette på en klesvask. man må jo bruke varmen til noe fornuftig. klærne tørker jo utrolig fort når vi setter tørkestativet på verandaen. forhåpentligvis får jeg gjort litt mer før det blir glovarmt. det er jo ikke akkurat spådd minusgrader fremover… så må vi jo ha noe middag når gubben kommer hjem fra jobb så det tok jeg opp nå (ikke noe spennende så jeg går ikke inn på det). forhåpentligvis blir det en kveldstur i dag for i går var vi jo å badet så da ble det ikke noe av. men om jeg orker så kan jo jeg og Oliver gå en tur alene vis det ikke blir så seint før asfalten er kald igjen. det syyykeste jeg ser er når hundeeiere drar med seg hundene på tur langt veien eller på asfalten generelt. seriøst!! vet dere egentlig hvor farlig det er for beina til hundene når dere drar dem ut på glovarm asfalt? jeg blir så rasende når jeg ser folk gå rundt med hundene midt på dagen. VENT TIL KVELDEN! det er mange som gjør dette og jeg syns virkelig synd på disse hundene. jeg får helt vondt i hjertet og klump i magen når jeg ser at folk drar med seg hunden på asfalt. det hjelper ikke om det bare er en rundtur eller om dere er på vei opp til skogen. ta heller med dere hunden i bilen og kjør til en turvei i skogen og gå der. ALDRI gå med hunden på asfalten når det er varmt. du ville ikke gått på asfalten uten noe på beina du heller så hvorfor piner du hunden din?? SJUKE MENNESKER!! dere som gjør dette burde ikke hatt hund, men om dere er en av de som tenker på hundens beste og ikke går på asfalten så stor klapp på skuldern til deg. du er en virkelig god hundeeier! så om du ser noen som går med hunden på varm asfalt så si i fra at det skader labbene til hunden. pluss at med pels så skal dem jo ikke gå rundt i solsteika. ta på deg en kåpe så skjønner du hvordan hunden din har det.

beklager, men jeg måtte bare få ut frustrasjonen. det har gått så lang tid og jeg ser disse menneskene gå rundt med hundene sine om dagen når det er varmt. jeg vil jo dyrene sitt beste og det å gå på glovarm asfalt er ikke bra for hunden. så vis du vil at hundene i ditt nabolag ikke skal lide så fortell de du passerer at hunden lider når det er så varmt ute. en god regel er å kjenne på asfalten før man tar en tur. det er bedre at det er for kaldt enn for varmt!

( hilsen en dyreelsker) <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg